ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2017 | 22:10

Δεν ειμαι ερωτευμενος

Ειμαι 36 χρονων και μοκις πριν ενα μηνα εγινα πατερας! Ειμαι παντρεμενος 3,5 χρονια συνολικα ειμαστε μαζι 11... Δυστυχως με την συζυγο μου δεν ειμαι ερωτευμενος , δεν μπορω να τη δω ερωτικα εδω και καιρο... το παιδακι μας το αποκτησαμε με εξωσωματικη.. η αληθεια επαψα να ειμαι ερωτευμενος και πριν την διαδικαδια εξωσωματικης, απλα το συνεχισα γιατι την αγαπαω ! Ναιβτην αγαπαωΤην αγαπαω και γιυτο δεν μπηκα στη διαδικασια να χωρισω γιατι αποφασισα οτι σημαινει πολλα για εμενα μου προσφερει τοσα, με εκτιμα , με σεβεται και θυσιασα το ερωτικο κομματι... την θεωρω με λιγα λογια δεδομενη! Τωρα με το παιδι και λογω κουρασης και πιεσης μΒγαινουν πιο πολλα νευρα και ξεσπαω πανω της! Ειμαι πολυ στενοχωρημενος γιατι πραγματικα δεν θελω να χωρισω αλλα πιεζομαι γιατι δεν ειμαι ερωτευμενος και δεν ξερω πως να το χειριστω!
12
 
 
 
 
σχόλια
Με άλλο ζευγάρι,παντρεμένοι χρόνια,προσπαθούσαν να κάνουν παιδί,κατέφυγαν στην εξωσωματική,δεν πέτυχε με την πρώτη φορά...Μετά από πολλές προσπάθειες έμεινε έγκυος και γέννησε ένα χαριτωμένο κοριτσάκι!!Εμειναν για λιγο σαν οικογένεια και χώρισαν!!Δεν το καταλαβαίνω ολο αυτο!!Τι άλλαξε οταν ήρθε το παιδί;Γιατι δε χώρισαν πριν το παιδί;Τι φταίει το παιδί να ζήσει ολη αυτή την κατάσταση;Λυπαμαι γι αυτο που έγραψες!!Γραφεις ότι την αγαπας,ισως αγαπας και το παιδί σας αλλα θέλεις να χωρίσεις...Δε θελω να χωριζουν οι άνθρωποι!!Ευχομαι να μη χωρίσετε!!
Εσείς που ρωτάτε "γιατί έκανε παιδί", νομίζετε ότι μόνο οι ερωτευμένοι αναπαράγονται; Ο άνθρωπος την αγαπάει χωρίς να είναι ερωτευμένος. Γίνονται και αυτά. Οι μικρότεροι εδώ μέσα θα καταλάβαιτε ότι η ζωή είναι πολύπλοκη και δεν είναι άσπρο-μαύρο.
Γεια σου αγαπητέ φίλε μου! Να ξέρεις ότι όλα τα παντρεμένα ζευγάρια περνάνε λίγο πολύ τέτοιες κρίσεις, αλλά είναι μια συννεφιά που θα περάσει. Μην χαλάς την οικογένειά σου και τον Γάμο σου. Θα ξανάρθουν καλές μέρες. Προσπάθηστε να συνδεθείτε και με έναν Ορθόδοξο Πνευματικό Πατέρα για να ξεκινήσετε την Θεία Εξομολόγηση και ο Πνευματικός Πατέρας θα σας καθοδηγήσει. Εδώ στο site μου θα βρεις ώρες Εξομολόγησης:http://holyconfessionofyourheart.wordpress.com σε κάποιους καλούς Πνευματικούς Πατέρες που ξέρω. Αν θες μπορείς να μου στηλεις email εδώ [email protected] να σου προτείνω κάποιον. Μη φοβάσαι θα ξαναβγεί το ουράνιο τόξο! Με σεβασμό, Άβελ
Μετά τη γέννα μια γυναίκα είναι πολύ ευαίσθητη σε πολλούς τομείς.Είναι επίφοβο να περάσει επιλόχειο κατάθλιψη και αυτή μπορεί να παρουσιαστεί ακόμη και μήνες μετά τον τοκετό.Γιατί στα λέω όλα αυτά;Λες πως είσαι νευρικός απέναντι στη γυναίκα σου μετά που γέννησε γι αυτό. Ακόμη και να τη μισούσες που λέει ο λόγος, θα πρέπει να τη βοηθήσεις να βρεί τους ρυθμούς της.Αν δεν είσαι ικανός γι αυτό τουλάχιστον φρόντισε να υπάρχει άνθρωπος στο σπίτι για να τη βοηθάει στα καθημερινά του σπιτιού (μαγείρεμα, πλυντήρια, καθαριότητα ) αλλά και στο χειρισμό του βρέφους μέχρι να συνηθίσει η ίδια.Οπότε ΚΑΤΑΠΙΕΣΕ τον εαυτό σου και σταμάτα να κάνεις μαλακίες γιατί σήμερα θιυμήθηκες πως δεν είσαι ερωτευμένος μη χέσω.(Μακάρι να διαβάσει το πόστ η άλλη που κατηγορούσε τους εργένηδες, που νομίζει πως κάνοντας παιδιά όλοι είναι μεσα στις καρδούλες και στην ευτυχία).
Φυσικά δεν εννοώ να παραμείνεις παντρεμένος, αν και σε κόβω έτσι αφού βολέυεσαι, αλλά να σεβαστείς το βρεφάκι και την ψυχική υγεία της μητέρας του παιδιού σου στη φάση αυτή της λοχείας.
Φιλε μου τα λαθη ειναι ανθρωπινα αλλα οταν εμπλεκονται παιδια τα πραγματα ειναι σοβαρα....καταρχας δεν εισαι λες ερωτευμενος δεν αγαπας εκεινη που εκανες οικογενεια πλεον μαζι της....ειναι κριμα να βασανιζεσαι κι εσυ κ η γυναικα και το παιδι απο ξεσπασματα σου επειδη δεν εισαι πλεον ευτυχισμενος...καλυτερα να φυγεις καλο σε ολους θα κανεις...αλλα σκεψου πριν αν αυτα που θα χασεις ειναι περισσοτερα απο αυτα που θα κερδισεις...μεγαλο παιδι εισαι θα την βρεις την ακρη...
Αγαπητε μου μετα απο 11 χρονια αναμενομενο να μην εισαι ερωτευμενος. Ο ερωτας δεν ειναι μια μονιμη κατασταση. Το θεμα απο εδω κ περα ειναι να υπαρχει αγαπη κ κατνοηση. Κ σεξ φυσικα χρειαζεται, ωστοσο αν το μωρο ειναι πολυ μωρο, δλδ λιγων μηνων, υπαρχουν πολλοι ανασταλτικοι παραγοντες. Θα ερθουν ομως καλυτερες μερες οσον αφορα τη σεξουαλικη σας ζωη. Σιγα σιγα θα βρειτε τους ρυθμους σας κ καθε χρονο που περναει τα πραγματα θα καλυτερευουν. Επισης καθως μεγαλωνει το μωρο θα αρχισει να αλληλεπιδρα και να σας δινει μεγαλη χαρα.
Ίσως την αγαπάει, αλλά όχι ερωτικά.Ακόμη κι αν μόνο τον αγαπάς τον άλλον και σου έχει περάσει ο έρωτας, δε ξεσπάς έτσι.Πιστεύω ότι του τελείωσε το ερωτικό κομμάτι και πιστεύω επίσης ότι πίεσε τον εαυτό του να συνεχίσει με κάτι που έχει κάνει τον κύκλο του εδώ και καιρό.Ίσως το καλύτερο θα ήταν να συνεχίσει να είναι σωστός μπαμπάς και τίμιος άνθρωπος, αποκαλύπτοντας την αλήθεια στη γυναίκα του πριν πάει με μαθηματική ακρίβεια στην αγκαλιά άλλης γυναίκας.Προφανώς το παιδί δεν φέρνει έρωτα.Κακώς δεν τα ζύγισε σωστά, αλλά αυτό δεν αλλάζει ούτε έγινε κάτι τόσο κακό.Τόσοι άνθρωποι χωρίζουν γύρω μας.Το χειρότερο είναι να μεγαλώνει το παιδί μέσα σε φωνές και απευθύνομαι στο σύζυγο:Συμβουλεύω οι καβγάδες να γίνονται εκτός της παρουσίας του παιδιού, ό,τι ηλικία κι αν έχει αυτο.
Scroll to top icon