ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2017 | 22:46

;(

Απο τον καιρό που σπούδασα δεν βρίσκω δουλειά εδώ και 5 χρόνια, έχω απελπιστει και σταμάτησα να στέλλω και τα βιογραφικά μου πλέον, νιώθω πως έχω μιζεριάσει, κι αν τύχει και βρώ δουλεια πλέον δεν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω ,γιατι δεν έχω πείρα, και θα τα κάνω όλα σκατα, και δεν ξέρω τι να κάνω,είμαι όλη μέρα σπιτή και έχω μια κουραστική καθημερινότητα, μολις ξυπνησω βαριέμαι να σηκωθώ απο το κρεβάτι και μένω εκει ώρες ξυπνια,γιατι βαριέμαι τις επαναλήψεις, μερικες φορες λεω δεν πειράζει έχω την υγεία μου,.άλλα αλλες φορες νιωθω τόσο χάλια που θέλω απλα να περάσει ένα φορτηγο απο πάνω μου να ησυχάσω!
2
 
 
 
 
σχόλια
Ε όχι και φορτηγό. Μην απελπίζεσαι. Όλοι τα εχουμε περασει αυτά. Απλά δεν έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σου ανοιξουν τα μάτια. Έχεις κάποιες επαγκελματικές γνώσεις σε κάτι, προυπηρεσία σε άλλη δουλεια? κάποιο πτυχίο από ΟΑΕΔ μεχρι διδακτορικό? Πες μου τι ξερεις να κάνεις και τι ζητάς μηπως μπορει να γίνει κάτι.
Δεν είσαι μόνη, να το θυμάσαι αυτό. Γενικά αυτό που γράφεις είναι λίγο σύμπτωμα κατάθλιψης ή βαριάς μελαγχολίας. Είναι δύσκολο να είσαι στην πιο παραγωγική ηλικία και να νιώθεις έτσι. Αλλά ανάθεμ τα χρόνια που ήρθαν έτσι. Όλοι υποφέρουμε. Μην το βάζεις κάτω, προσπάθησε. Να βγαίνεις κάθε μερα μια βόλτα το πρωί, η κίνηση κάνει καλό. Ύστερα βρες κάπου μια οργάνωση να κάνεις εθελοντισμό να περνάει η ώρα και να προσφέρεις. Και μη σταματάς να κάνεις αιτήσεις. Θα βρεις κάτι στο τέλος. Καλή τυχη!
Scroll to top icon