Aφγανός κατηγορείται για βιασμό ανήλικου ομοεθνή του σε καταυλισμό

Aφγανός κατηγορείται για βιασμό ανήλικου ομοεθνή του σε καταυλισμό Facebook Twitter
SOOC
5

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου κρατείται 29χρονος Αφγανός, ο οποίος, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, κατηγορείται ότι βίασε 13χρονο ομοεθνή του μέσα στους χώρους του hot spot του νησιού.

Ήδη, ο κρατούμενος έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Η πράξη του βιασμού φέρεται ότι τελέστηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 15 Απριλίου, και καταγγέλθηκε από το θύμα και την οικογένειά του. Ο 13χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Χίου, όπου παρακολουθείται από ειδικό παιδοψυχολόγο.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που του απαγγέλθηκε κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος. Το αγοράκι είναι 13 χρονών δηλ. κάτω των 18 και το Κοράνι επιτρέπει την παιδοφιλία πλην της ομοφυλοφιλίας. Το Bacha bazi που σημαίνει αγόρια χωρίς γένια, είναι μία παλαιά παράδοση στο Αφγανιστάν - και ιδιαίτερα στον νότιο τμήμα που είναι εγκατεστημένη η φυλή Παστούν - όπου νομιμοποιεί την εκπόρνευση των νεαρών αγοριών του Ισλάμ (δες youtube). Είναι ρατσιστικό να κατηγορούν τον νεαρό αυτό Αφγανό επειδή ακολουθεί τις πολιτιστικές, κοινωνικές και θρησκευτικές του παραδόσεις. Και στην περίπτωση αυτή η κυβέρνηση θα πρέπει να επιδείξει κατανόηση και ανοχή σε αλλοδαπές κουλτούρες όπως έκανε και ο θρησκευτικός ηγέτης μας Ιερώνυμος όπου επισκέφθηκε τους πρόσφυγες/μετανάστες στον Πειραιά χωρίς τον σταυρό του για να μην ενοχληθούν οι νέοι μουσουλμάνοι 'συμπολίτες' μας. Εξάλλου έθιμο δεν είναι και η Ασούρα, επέτειος θανάτου του ιμάμη Χουσεΐν, όπου Σιίτες μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται στον Πειραιά;; Ο δρόμος της ενσωμάτωσης/αφομοίωσης προς χάριν της συνύπαρξης και συμβίωσης των λαών (και) εδώ στο Ελλαδιστάν προϋποθέτει την ανταλλαγή και το μπόλιασμα των νέων ηθών και εθίμων - που κουβαλούν μαζί με το κομπόδεμά τους οι νέοι συμπολίτες μας - με τα αντίστοιχα ελλαδιστανικά. Όπως και παλαιότερα, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ.