ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2017 | 21:16

Cern - Γενεύη - Ελβετία

Γεια σας ! Είμαι μαθήτρια της Γ' Γυμνασίου σε σχολείο και φέτος θα μας πάνε τετραήμερη εκδρομή στη Γενεύη και τη Ζυρίχη στην Ελβετία και το Cern . Γενικά είμαι άψογη μαθήτρια, βγάζω μέσο όρο πάνω από 19, ήρεμη, δεν είμαι και party animal ούτε καν σε χοροεσπερίδες δεν πάω, οι γονείς μου με αφήνουν απλώς είμαι "σπιτόγατος", ωστόσο, ενώ έχω πείσει τη μαμά μου, δεν ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ! Θέλω όμως τόσο πολύ να πάω όμως πρεπει να υπογράψει εκείνος την αίτηση. Το οικονομικό δεν είναι το θέμα καθώς εγώ εχω χρήματα και για την εκδρομή και για αυτά πουν μπορω να ξοδεψω, όμως θέλω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ την έγκρισή του . Εκείνος είναι αναινδοτος και μου λέει πως τσαμπα χάνω τον καιρό μου ... Είναι ανάγκη όμως να τον πείσω !!!!!!!!! Σας ΙΚΕΤΕΥΩ πείτε μου τρόπους να τον πείσω ... Το να μην πάω είναι κάτι που το έχω ξεγραψει από τον εγκεφαλό μου. ΥΣΤ: Σας παρακαλώ δεν θα ήθελα να λάβω απαντήσεις τύπου "Κακομαθημενο , γαμπρο θέλω τώρα τον εθέλω , δεν είσαι μικρή ακόμα;" Θα ήθελα να απαντήσω πως αν κάποιος γνωριζει τι είναι το CERN ξέρει και ππόσο σπάνιο είναι ... Σας παρακαλώ πείτε μου λύσεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Καλα κανει και δεν σε αφηνει για το συγκεκριμενο.. θα εισαι και εσυ ενα απο τα προβατα-μαρτυρας της παγκοσμιοποιησης και της πανρθησκιας.. ο σκοπος του cern ειναι να ανοιξει μια πυλη με παραληλο συμπαν..για να αποδειξουν πως δεν υπαρχει θεος.. και αλλα πολλα που βαριεμαι να αναλυω
Παιδιά έχω πάει Cern. Η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου. Μας έτυχε ένα νεαρό παιδί ως guide, τεχνικός, καμία σχέση με την φυσική, δεν ήξερε ο καημένος την τύφλα του. Μας έδειξαν τον πρώτο επιταχυντή σωματιδίων και το "Control Panel " με τους υπολογιστές που βλέπετε στις φωτογραφίες της Google, κάναμε δυο ερωτήσεις, απλές, δεν κατάφερε το παιδί να τις απαντήσει, μέχρι το τέλος είχε ιδρώσει ο καημένος και από το άγχος σκουπιζε νευρικά το μέτωπο του. Αυτά τα δύο είδαμε εμείς όπως και όλοι οι άλλοι, αυτά δείχνουν, μέσα σε μια μιση ώρα νομίζω. Δεν θα μπει ποτέ κανένας κάτω στον καινούργιο επιταχυντή εκτός αν είναι κάποιος σημαντικός ή έχει δουλειά εκεί κάτω. Η Γενεύη είναι ωραία πόλη, προσωπικά μετάνιωσα το χρόνο που πέρασα εκείνο το πρωί στο Cern, πήγα για λίγες μέρες και έτυχε γνωστός να με βάλει μέσα. Αν κοιτάξετε το Wikipedia θα δείτε τι κατάφεραν να κάνουν τα παιδιά μέσα σε 60 χρόνια, ξέρω λίγη φυσική και το γεγονός ότι απέδειξαν μόνο τρία τέσσερα ουσιαστικά πράγματα μέσα σε αυτά τα χρόνια, με απογοητεύει πολύ. Γενικά ο οργανισμός θα έπρεπε να έχει πολύ μεγαλύτερη απόδοση.Αυτά από εμένα, να ξέρεις ότι πραγματικά θεωρώ ότι δεν χάνεις απολύτως τίποτα. Όσο για το οικονομικό δεν νομίζω ότι καλύπτεις τα έξοδα σου, μόνο οι σοκολάτες γάλακτος είναι πάρα πολύ φτηνές, τα άλλα παρε τις τιμές στην Ελλάδα στο σούπερ μάρκετ και καντα επί δέκα στην καλύτερη περίπτωση, ένα σάντουιτς πάει γύρω στα 8-10 ευρώ από ότι θυμάμαι
Γιατί δεν μπορεί να υπογράψει την αίτηση η μητέρα σου? Χρειάζεται υπογραφές και από τους δύο? Επίσης, έχει ο πατέρας σου κάποιο συγκεκριμένο λόγο που δε θέλει να πας?
Ρωτάω μήπως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε με συγκεκριμένα επιχειρήματα, γιατί έτσι εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο απόλυτος.Όπως και να έχει, μακάρι να καταφέρεις να τον πείσεις, συμφωνώ με τον/την Trueblood πως είναι μοναδική εμπειρία.
Για μενα ειναι μοναδικη ευκαιρια και να το επιδιωξεις να πας. Θα δεις απο κοντα ουσιαστικα πως ξεκινησε το big bang. Εξηγησε στον πατερα σου την επιθυμια σου και αποκλειεται να αρνηθει...ισως εχει αυτη τη σταση επειδη ειναι στο εξωτερικο.
Να βοηθήσει η μητέρα σου που τον ξέρει καλύτερα!!Google cern και μάθε!!Η γνώμη μου είναι πως ξόδεψαν ένα σωρό λεφτά για μια τρύπα στο νερό!!Με τη θεωρία και την απόδειξη της κβαντικής οταν θέλει ο Θεός να κρυφτεί,δεν μπορείς να δεις τίποτα!!Οτι θέλει να μας φανερώσει μπορούμε να το δούμε!!Το ονομάζουμε και θαύμα στην επιστήμη!!
Scroll to top icon