ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2017 | 01:29

απο τοτε που καραφλιασα δεν εχω γκομενες !!

Καλησπέρα παιδιά ειμαι 20 χρονών και εχω κανει καραφλα στην κορυφή του Κεφαλίου!! Υπήρξα άτομα με αρκετά πυκνό μαλλί και μπορώ να πώ ότι πάντα είχα να ασχολούμε με κάποια κόπελα!πλέον εδω και 1 χρόνο βρίσκομαι σε απόγνωση καθώς δεν έχω κοπέλα και σε όσες επιχείρησα έφαγα άκυρο!Εμφανισιακά ειμαι σε ύψος 1.75 λεπτό με πυκνά γένια!! Πολύ φίλοι μ λένε ότι μ παει (καθώς τα κουρέυω αρκετά κοντά) καθώς μ λένε ότι μοιάζω γενικά παρα πολύ στον statham και οτι δεν μοιαζω για 20 αλλα για 25-26!! Τι λέτε να φταίει εχω εγκλωβιστεί στο εαυτό μου!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Εχεις 2 επιλογεςΑ) Συνεχιζεις να ψαχνειςΒ) Ξεκινας φαρμακευτικη αγωγη (εφ ορου ζωης) με φαρμακα που μπλοκαρουν τη δραση της DHT και ισως ξαναφυτρωσουν ή σωσεις τα υπαρχοντα μαλλια σου. Βεβαια να εισαι ετοιμος για τις σεξουαλικες παρενεργειες απο αυτα τα φαρμακα. Η στυση πλεον και η ορεξη θα απαιτουν πολυ μεγαλυτερη προσπαθεια.Εγω ειμαι 24 δεν ειχα σχεση ποτε μου, εχασα μερικες τριχες αλλα δεν κανω και ετσι. Θα επρεπε να ειχα αυτοκτονησει.
Scroll to top icon