ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.2.2017 | 11:50

Προϊστάμενος

Η πρώτη λέξη που μου έρχεται είναι αχόρταγος. Θέλει να είναι αυτός και κανένας άλλος στην εταιρία. Οποίος τολμήσει να εξελιχθεί εδώ μέσα απλώνει το πόδι και σου βάζει τρικλοποδιά. Θα παλέψει με νύχια και με δόντια προκειμένου εσυ να κάτσεις στα αυγά σου και να συνεχίσεις να κανείς αυτό που κανείς. Και αν νιώσει απειλη θα φας τέτοια λάσπη που μοιραία θα σε διώξουν.Όταν θέλει να αναβαθμίσει κάποιον εδώ μέσα το αφεντικό, παθαίνει λύσσα γιατί αυτός θέλει να αναλάβει και αυτό το πόστο! Τι θα προτοκανεις ρε αγορινα; Περιμένω εδώ και ένα μήνα τις νέες αρμοδιότητες που μου έταξε το αφεντικό. Αυτές που όταν άκουσες πως θέλησε να δώσει σε μένα γέλασες σαν ύαινα και μετά άκουσα να λες σε συνάδελφο πως εσυ θα πρέπει να τις αναλάβεις και αυτές και το ζητάς συνέχεια αλλά τρως πόρτα.Τελευταία αισθάνομαι πως είμαι σε αρένα. Μάλλον πρέπει να σηκώσω τα μανίκια και να παίξω το παιχνίδι σου .
1
 
 
 
 
σχόλια
μαλλον ζηλευεις και θελεις να γινεις κι εσυ "προισταμενος" και οταν γινεις αλλοιμονο στους τωρινους ομοιους... χαλαρωσε και σεβασου την ιεραρχια!
Scroll to top icon