ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2013 | 09:58

ΓΙΑΤΙ...

όλοι οι άντρες που με πλησιάζουν θέλουν μόνο σεξ και από κει και πέρα τίποτα άλλο; Και δεν αναφέρομαι βέβαια σε one night stand με αγνώστους, πράγμα το οποίο δεν έχω κάνει ποτέ. Μιλάω για ανθρώπους τους οποίους γνωρίζω και με γνωρίζουν καιρό πριν. Όταν λοιπόν κάποια στιγμή γίνει κάτι μεταξύ μας βλέπω ότι δεν έχουν καμία διάθεση για κάτι περισσότερο. Και δεν αναφέρομαι σε σχέση, αλλά έστω και σε μια απλή επικοινωνία. Βέβαια, δεν είναι ότι δε θέλουν να με ξαναδούν, ίσα ίσα, είναι πάντοτε πρόθυμοι να συναντιόμαστε και να γίνεται ότι γίνεται αλλά κι αυτό μια στο τόσο. Δεν έχω ζητήσει ποτέ τίποτα από κανέναν αλλά μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα και για σεξ είναι διαθέσιμοι αραιά και που. Και, σας προλαβαίνω, όχι, δεν έχουν άλλη σχέση, αυτό μπορώ να το γνωρίζω. Ούτε ότι δεν περνάνε καλά μαζί μου γιατί κι αυτό θα το καταλάβαινα. Ούτε ότι δεν είμαι εμφανίσιμη. Πλέον το έχω αποδεχτεί αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί όλοι με αντιμετωπίζουν έτσι. Τι φοβούνται; Ότι αν μου κάνουν ένα τηλεφώνημα για χρόνια πολλά στη γιορτή μου θα το ερμηνεύσω εγώ ως σχέση; Πραγματικά με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σας.
3
 
 
 
 
σχόλια
Κοιτα γυρω σου και θα καταλαβεις γιατι, πληγωμενοι ανθρωποι παντου που πλεον σκεφτονται την παρτη τους.Κανε ενα αλμα προς το αγνωστο και αν εισαι τυχερη θα βρεις αυτο που ψαχνεις..Η ζωη δεν εχει κανόνες, δεν εχει εγγυήσεις ουτε λογική.
μήπως κλείνεις εσύ τις διόδους επικοινωνίας με την συμπεριφορά σου? δηλαδή δείχνεις η ίδια πως δεν θες κάτι παραπάνω και είσαι οκ με αυτήν την κατάσταση...?
Scroll to top icon