ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.2.2017 | 21:16

Ρε παιδια

Είναι μία κοπέλα στη δουλειά.Μαρεσε την έπεσα μου έριξε άκυρο έμμεσα, το έπιασα με τα πολλά, όχι αμεσως γιατί ως κλασσική γκόμενα δεν ήταν ξεκάθαρη με τα λόγια αλλά έδειχνε κινήσεις μία θέλω μία δεν θέλω. Και όλα οκ. Φαίνεται μάλλον πως έχει γκόμενο χωρίς να μου πεί τίποτα. Γενικά κλειστός άνθρωπος που δεν ανοίγεται.Της είπα αν θέλει να μιλάμε φιλικά στη δουλειά κλπ. Απάντηση δεν πήρα. Με έγραφε. Της λέω δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις. Θέλεις να σταματήσουμε να μιλάμε; Δεν απάντησε. Πιο μετά απάντησε στην ερώτηση που με είχε κλάσει νωρίτερα. Τεσπά με τα πολλά κάνω μία προσπάθεια να έχουμε μία επαφή φιλική κάθε μέρα στη δουλειά τη βλέπω άλλωστε. Αυτή το είδε άλλιως όταν της έκανα μία πρόταση έτσι αστεία . Μου είπε δύο φορές και γενικά δεν ενδιαφέρομαι. Της λέω κοπέλα μου αυτά τα έχουμε πει ήδη. Φιλική πρόταση σου έκανα.Τεσπά το αποτέλεσμα είναι πως στην κοπή της πίτας αυτή είχε μία συμπεριφορά για μένα να φεύγει σαν το διαόλο με το λιβάνι εάν πήγαινα προς το μέρος τής. Είναι σε παρέα και μιλάμε πλησιάζω στην παρέα αυτή φεύγει σαν μπάλα του pinball. Και αυτό συνεχίστηκε σε όλη την διάρκεια. Εντ μεταξύ στο fb έκοψε τα αιτήματα φιλίας και το επίθετο της και καλά να μη την βρίσκω και να μη την κάνω αντ. Λες και είχα εγώ την όρεξη της να ασχοληθώ μαζί της.Μετά την τελευταία συμπεριφορά κομπλεξισμου αποφάσισα να την κάνω μπλοκ στο fb . Της έστειλα ένα μήνυμα λέγοντας της πως όταν θα φύγω από εδώ θα στο πω για να κάνεις πάρτυ και να σταματήσεις να βλέπεις εφιάλτες τα βράδια. Θα σε κεράσω και γλυκά.Ρε φίλε πόσο το ευχαριστήθηκα . Τώρα δεν την κοιτάω καθόλου σαν να είναι φάντασμα. Και αυτή το ίδιο.Αλλά είναι λογικό 30 χρόνων κοπέλα να έχει τέτοια συμπεριφορά; Ακοινωνητη τελείως είναι; Συμβουλή μίξη Καλαμάτα με Τρίκαλα μακριά παιδιά. Στο κεφάλι έχουν σανό και νομίζουν πως οι άλλοι τις κηνυγανε.Σταυρούλα αν το διάβασεις αυτό, όταν θα αλλάξω δουλειά θα έρθω με γλυκά και θα σου πω άντε γεια κωλοδάχτυλα ψηλά!Που τις βρίσκω αυτές ρε μλκ μου?Με το φανάρι τις βρίσκω?
17
 
 
 
 
σχόλια
Άσχετο αλλά είπα να το σχολιάσω. Ξέρεις τι μετράει κατά σου; Ότι μιλάς πολύ. Εξηγείς πολλά. Με λεπτομέρειες. Και επιμονή. Λες κι αν σου δώσουμε εμείς εδώ δίκιο θα δικαιωθείς στα μάτια της κοπέλας. Τελείωσε. Άστο να πάει.
Κοίτα φίλε, απλά είναι τα πράγματα.Σε περίπτωση που μας έγραφες πως σου αρέσει μια κοπέλα αλλά δεν της την έχεις πέσει, θα σου λέγαμε να μην είσαι τόσο φοβισμένος και θα σε προτρέπαμε να της την πέσεις, να την κυνηγήσεις και να την διεκδικήσεις.Σε περίπτωση που μας έγραφες πως σου άρεσε μια κοπέλα και πως της την έπεσες κι εκείνη με τα πολλά ψήθηκε, θα σε λέγαμε θαρραλέο επειδή κυνήγησες την γυναίκα που γούσταρες, ακόμα κι αν σε 'έτρεξε'. Επιπλέον, κάποιοι θα προσθέταμε πως το 'κυνήγι' του άντρα προς τη γυναίκα, η διεκδίκηση και τα σκέρτσα, είναι αναπόσπαστο μέρος του ερωτικού παιχνιδιού. Ζήτω ο Έρωτας, το φλερτ, το πάθος, η γλυκιά αγωνία κτλ.Τώρα σε λέμε stalker.Από την άλλη, για να μην έχεις την υποψία ότι σε βγάζω λάδι για τη συμπεριφορά σου, θα πρέπει να σου πω ότι όσο σχετική ή λανθασμένη και να είναι η δική μας γνώμη, κι εσύ με την σειρά σου δεν μας πείθεις και πολύ με αυτά που αναφέρεις. Σιγά τώρα που μετά την χυλόπιτα που σου έριξε ήθελες να βλέπεστε φιλικά. Πες μας τουλάχιστον ότι ήθελες να μείνεις κοντά της μπας και πηδήξεις, να σε πιστέψουμε...Τεσπά, είσαι δεν είσαι stalker, κόψε να την κυνηγάς και να ασχολείσαι μαζί της. Ούτε σ' εσένα κάνει καλό, ενώ μπορεί να την τρομάζεις κιόλας. Ξεκόλλα.
Συμφωνώ, το ότι επέμεινε για το "φιλικό" κομμάτι ήταν φάουλ,πλην όμως δουλεύουν μαζί, βλέπονται και ίσως συνεργάζονται.Δεν είναι ωραίο να μη μιλάς με συνάδελφο.
μόνος του τα κατάφερε να μη μιλιούνται. Μόνος του αναφέρει σε σχόλιό του εδώ, ότι πλέον δεν της λέει ούτε καλημέρα. Αυτό είναι δικό του σφάλμα. Δείχνει πόσο θίχτηκε και πόσο ήθελε να πάρει το αίμα του πίσω στέλνοντας μηνύματα σαν παιδάκι για γλυκά και εφιάλτες τα βράδια. Στέλνεις κάτι τέτοιο σε έναν συνάδελφο που με ΟΠΟΙΟν τρόπο και αν σε απέρριψε, είναι φανερό ότι ΔΕΝ θέλει; Να μάθουμε με αξιοπρέπεια να δεχόμαστε χυλόπιτες ή ακόμα και ανώριμες συμπεριφορες. Γιατί απλά δεν μπορούσε να αδιαφορήσει και αυτός και απλά να μείνει τυπικός; Αν η δική της είναι κατα τα λεγόμενά σας ανώριμη συμπεριφορά μία φορά, αυτού είναι δέκα.
Πώς φαίνονται όμως κάποιες που γουστάρουν stalkers, που κολακεύονται από την επιμονή - που είναι όμως εμμονή - και ακούμε γι΄ αυτές στις ειδήσεις ότι τις βρήκαν σφαγμένες.. γιατί ανησυχούσαν περισσότερο, μήπως ο ανισόρροπος που είχαν μπλέξει, τις θεωρήσει "ακοινώνητες".
Προφανώς και έχουμε διαφορετική άποψη,εγώ είμαι της ευθείας οδού πάντοτε χωρίς τσαλιμάκια και χαζογκομενιστικες συμπεριφορές.Επιμένω πως η ηλικία παίζει ρόλο,γιατί αν μιλούσαμε για 20άρα θα τη δικαιολογουσα φυσικά λόγω ανωριμότητας.Έκανα εικόνα στο μυαλό μου τη φάση με το παρτυ και 'είδα" μια τρομαγμενη να κρύβεται από κάποιον που της λέει ένα γειά.Και για να μην παρεξηγηθώ διαβάζω ένα ποστ,πιστεύω αυτά που γράφει και δεν κάνω σενάρια αν δεν εχω στοιχεία σπ τη γραφή δλδ.
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα λέει η choc, ειλικρινα, δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα ποτέ. Πριν εφτά χρόνια είχα το ίδιο σκηνικό με κάποιον, στο πανεπιστήμιο, ίδια σχολή. Αυτά που έπαθα σε δουλειές δεν ήταν ποτέ τόσο ακραία. Με γούσταρε, μου την έπεσε, δεν ήθελα, του το είπα. ΔΕΝ ΘΕΛΩ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ. Άρχισαν τα γιατί. Τα έλα να είμαστε τουλάχιστον φίλοι, στην ίδια σχολή είμαστε!! Τα αντ στο φέισμπουκ. Απο ευγένεια να τον δέχομαι και να υφίσταμαι καθημερινή πίεση να βγούμε "σαν φίλοι". Το μάτι του γυρισμένο ανάποδα, το άτομο φαινόταν, δεν θέλει πολύ νιονιό. Μετά από την επαναλαμβανόμενη δικη μου άρνηση, άρχισαν και τα βρισίδια (καλή ώρα). Τον μπλόκαρα. Άνοιγε άλλα προφίλ, ξανάστελνε. Όπου στεκόμουν στη σχολή, τσουπ από δίπλα. Το βλέμμα του κολλημένο πάνω μου, έφευγα απ' τη σχολή και τον άφηνα πίσω μου και ξαφνικά ήταν μπροστά μου. Δεν λέω άλλα. Κουράζει και μπορεί και ο εξ να μην είναι τόσο ακραίος.Αν αυτός καθόταν ν αγράψει την εξομολόγησή του, θα έλεγε ότι γνώρισε μια κοπέλα στη σχολή η οποία ήταν κλειστή, σνομπ, δεν του έδωσε μια ευκαιρία, δεν του αιτιολόγησε με επιχειρήματα έκθεσης Γ λυκείου τους λόγους της χυλόπιτας και οι Θεσσαλονικιές είναι τελικά πολύ ψωνάρες και σκύλες, στείλτε μου όλοι μαζί ένα κωλοδάχτυλο.Πιθανόν η γυναίκα να μύρισε τον Mr stalker από χιλιόμετρα, δεν αποκλείεται.
Συγγνωμη ,της την πεφτεις κ τρως ακυρο(οκ οι χυλοπιτες μεσα στη ζωη ειναι) Το οτι δεν σου ειπε αν εχει γκομενο,αναφαιρετο δικαιωμα της ειναι(δεν θα το βγαλει κ βουκινο)Δλδ υπηρχε περιπτωση να μην ηθελε να μιλατε στη δουλεια?(περιιτη ερωτηση κ επεμενες κ να απαντησει)Της εκανες κατι αστεια(??????)και σου απαντησε ΔΥΟ φορες οτι δεν ενδιαφερεται(γυρευε τι "αστεια" θα ηταν..φανταζομαι οχι με τον Τοτο..)Στο "κοπη τη πιτα", την πλησιαζες κ σε απεφευγε οπως ο διαολος το λιβανι κ αυτο συνεχιστηκε σε ολη τη διαρκεια(μετρα ποσες φορες την πλησιαζες...)Δεν ειχες την ορεξη της αλλα την εψαξες κ ειδες οτι ειχε κοψει το επιθετο της και τα αιτηματα φιλιας(εεε και επειδη ειχες κ πολλες επιλογες κ την επομενη θα σε εψαχνε επισταμενως λες: "δεν την μπλοκαρω εγω??ετσι γιατι μπορω!!"Τελικα (μιας κ δεν ειχε παρει τα χαμπαρια της ,λες : "δεν κανω κ ενα φιναλε, με το μηνυμα κολαφο??"Φυσικα η δραση σου δεν τελειωσε εκει..Επειδη η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια,οποτε σε περιπτωση που ειπε να ξεσκασει απο την παρουσια σου κ να διαβασει εξομολογησεις,τσουπ θα σε βρει ΠΑΛΙ μπροστα της(ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΕ)ΟΠΟΤΕ :Σταυρουλα(αν δεν το εμπεδωσες)οταν φυγει απο τη δουλεια,θα σου φερει γλυκα και θα σου πει κ την αριστουργηματικη φραση "αντε γεια,κωλοδαχτυλα ψηλα!"Αναρωτιομαστε ολοι μαζι σου ,γιατι αραγε 30 χρονων κοπελα να συμπεριφερεται ετσι???Μπας κ ειναι ακοινωνητη???Stαlker αlert!!!(με φωτο,αν ειναι εφικτο..)
Κατα πως φαινεται,κυκλοφορει/σχολιαζει αναμεσα μας..Σε περιπτωση που ισχυει το ψευδωνυμο σου,δεν κινδυνευεις..Καλου-κακου δεν κανεις κ μια νηστεια μερες που ερχονται???
Lucky lady μπορεί να μην είσαι υποχρεωμένος να μιλάς σε συνάδελφο,όμως αν θες να είσαι αξιοπρεπής πρέπει να είσαι εξηγημενος/η.Από προσωπική άσχημη εμπειρία έβγαλες συμπερασμα για,τον εξομολ.Διαβάζοντας το ποστ,εγώ βλέπω έναν τύπο που μετά το πέσιμο που έκανε θέλει να εξισορροπήσει τις σχέσεις του με την άλλη.Ε πως να το κάνουμε,σε χώρο εργασίας ας είμαστε κόσμιοι ακόμη και με αυτούς που δεν συμπαθούμε.
Εγώ αξιοπρεπέστατη την βρίσκω, anitoumpa.Δεν έχω μόνο μία προσωπική εμπειρία, έχω πολλές μαζεμένες και έχω δει ανθρώπους που συμπεριφέρονται σωστά και ο εξομολογούμενος είναι εντελώς άουτ.Δεν υπάρχει απάντηση σαφής όταν κάποιος σου την πέφτει, του λες εμμέσως πλην σαφώς όχι, και μετά έρχεται και σου λέει "Θες να μιλάμε φιλικά;". Υπάρχει απάντηση σε αυτό; Εγώ προσωπικά μπορεί να έλεγα χαριτολογώντας "ε, τι εχθροί γίναμε;" αλλά από τον τρόπο που γράφει ο εξ. εγώ πιστεύω ότι την τρόμαξε την άλλη και απλώς σιωπούσε, εφ' όσον πρόκειται και για κλειστό χαρακτήρα.Αν ο εξ είναι τόσο ώριμος όσο θέλει οι άλλοι να είναι, ας καταλάβαινε ότι η κοπέλα δεν θέλει τίποτα απολύτως παρα μόνο να κάνει τη δουλειά της και να σιωπά, ας έλεγε την καλημέρα του και την καλησπέρα του χαμογελαστός και όλα ήρεμα. Της έγινε στενός κορσές, και ζητούσε διακαώς να του βάλει η κοπέλα ταμπέλα στη "σχέση" που θα έχουν. Δεν είναι περίεργο που άρχισε να τον αποφεύφει, άσε που δεν πιστεύω ότι τα λέει όλα, σιγά μην την πλησιάζει χαλαρός και ήρεμος, μπορεί να την κοιτάει σαν να θέλει να τη φάει.Ο τρόπος που μιλάει ο τύπος μυρίζει μισογυνισμό, κομπλεξισμό και άρνηση να δεχτεί τα αυτονόητα. Κάθεται και γκρινιάζει επειδή κάποιος είναι κλειστός; το γεγονός και μόνο ότι κάθεται και γράφει εξομολόγηση για κάτι τέτοιο, την κατονομάζει κιόλας, δείχνει σχεδόν αλλοφροσύνη. Όταν κάποιος είναι απόμακρος, είναι απόμακρος γιατί έτσι γουστάρει, δεν του @αμάμε τα μπρίκια. Αφού δεν του αρέσει υποτίθεται πλέον, τι ασχολείται; Πλάκα μου κάνετε; Αυτός καίγεται μονάχος του και βρίζει την Καλαμάτα, δεν θέλω καν να φανταστώ πώς την κοιτάει στη δουλειά.Καμία σχέση δεν θέλει να εξισορροπήσει, του κάθισε βαριά η αδιαφορία και η σιωπή και θέλει να την ξεζουμίσει, αλλά θα ακούσει κανένα βρισίδι καμιά μέρα με όλα αυτά που κάνει και μετά θα κάθεται να γράφει πόσο αγενείς είναι οι Τρικαλοκαλαματιανές.
Φίλε, μου έχεις σπάσει τα νεύρα, χρόνια τώρα αντιμετωπίζω άντρες που μου την πέφτουν σε δουλειές, άλλοι χυδαία να τους πας στα δικαστήρια, άλλοι όμορφα κι ωραία. Εφ' όσον εσύ όπως περιγράφεις ΔΕΝ ήσουν χυδαίος και μπράβο σου, απ' τη στιγμή που έφαγες το Χ σου, τι ζόρι τραβάς και ασχολείσαι πάλι; Σιγά που θέλεις να της κάνεις φιλική πρόταση, ναι, είδες στο πρόσωπό της τον μέλλοντα κολλητό σου ξαφνικά.Και δεν κατάλαβα ΚΑΘΟΛΟΥ καλά, σου χρωστάει κανένας να σου μιλάει για τα προσωπικά του και μάλιστα σε εργασιακό περιβάλλον; Καλά κάνει και είναι κλειστή, με γεια της με χαρά της. Κάθεσαι και γράφεις για κοπη της πίτας και κουραφέξαλα, εσύ κάθεσαι και την παρατηρείς ακόμα τι κάνει, αυτή δεν σε έχει προκαλέσει με κανέναν τρόπο για να κάθεσαι να κάνεις και χιουμοράκι περί καταγωγής. Και όλα αυτά που κάθεσαι και της στέλνεις ακόμα και εφόσον βλέπεις ότι η τύπισσα ήδη σε αποφεύγει, είναι ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ. Σόρρυ, αλλά είσαι τρομακτικός. Δεν κάνουμε έτσι. Γνώρισες μια κλειστή κοπέλα στη δουλειά που εμμέσως σου έριξε Χ και συνεχίζεις να την παρενοχλείς. Δημιουργείς άσχημα συναισθήματα και μπορεί να την έχεις κάνει να μη θέλει να έρθει στη δουλειά. Είσαι από αυτούς τους "να μην σου τύχουν" στη δουλειά, είμαι επιθετική και το ξέρω αλλά είμαι εκτός εαυτού με αυτό που διάβασα.
Χαζη έως ηλίθια είναι.Σίγουρα ανώριμη που δεν ξέρει πως να σταματήσει ένα φλερτ χωρίς να προσβάλει τον άλλον στην ηλικία που είναι.Η μόνη ένστασή μου είναι που της έστειλες μήνυμα.Είμαι σχεδόν σίγουρη πως κάποια στιγμή θα σου κωλοτριφτεί,όχι επειδή σε γουστάρει απαραίτητα αλλά για επιβεβαίωση.Να σταθείς στο ύψος σου τότε ε;
Μια γυναίκα που στα 30 της δεν ξέρει πως να σταματήσει έναν άντρα από το να της κολλάει στο εργασιακό περιβάλλον δεν τη λες έξυπνη.Κάνει σα χαζοχαρούμενη και στο παρτυ μόλις τον έβλεπε εστριβε,εγώ αυτά τα έκανα στο γυμνάσιο όχι στα 30.Εξηγησου και πες εξ αρχής "δε μου αρεσεις",αν ντρέπεσαι πες δεν θέλω σχέσεις από τη δουλειά,πες πως έχεις γκόμενο ακόμα και αν δεν έχεις.Βεβαίως είμαι κατά του ψέμματος αλλά τα κατά συνθήκη ψέμματα ας πούμε είναι δικαιολογημένα.
Scroll to top icon