ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2017 | 00:48

Εγώ και το φαΐ

Που λέτε μεχρι τα 19 μου ημουν 58 κιλα (1.59 υψος) μετά πήγα στα 50 γιατί με θεωρούσα(ν) παχιά και τώρα εναμιση χρόνο μετά πήγα 54 και συνέχεια πεινάω! Ίσως φταιει οτι μένω σπίτι πιο συχνα αλλά έτσι οπως το πάω θα ξεπεράσω τα 58... Τι να κάνω ρε παιδιά; Αν έμενα μόνη μου θα αφηνα αδειο το ψυγείο αλλα με 6 ατομα εδώ μέσα πολύ δύσκολο!! Αν πάω γυμναστήριο λετε θα βοηθήσει; Ή καποιο αθλημα; Πείτε καμια ιδέα! Ευχαριστώ!
2
 
 
 
 
σχόλια
Τώρα, δε θέλω να δίνω συμβουλές που μπορεί να τις διαβάσει και κανείς με ανορεξίας , αλλά πολύ απλά μπορείς να πίνεις πολύ νερό κι όταν πεινάς αρκετά, τρώγε καρότα, μήλα και γενικώς φρούτα.
Εχω το ιδιο προβλημα με σενα.Οταν λειπουν οι δικοι μου χανω κιλα γιατι δεν ψωνιζω περιττα πραγματα και κακης ποιοτητας.Και οταν ειναι αυτοι εδω ολο γλυκα και fast food τρωνε.Το γυμναστηριο να ξερεις βοηθαει,αλλα μονο αυτο οχι.Ξερεις που βοηθαει;στην νοοτροπια,στον τροπο σκεψης.Να σκεψου αφου θα χτυπιεσαι στο γυμναστηριο κριμα ειναι να τρως πολυ ή να τρως πραγματα που παχαινουν.Ολα στο μυαλο ειναι.Δεν παν να ναι το ψυγειο γεματο εσυ να σκεφτεσαι το στοχο σου.
Scroll to top icon