ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2017 | 21:13

Σε ποια γυναικα αρεσει...

Η σχεση της να κανει σε μορφη πλακας ,αστεια για το στηθος της? Σε καμια! Πως λοιπον φταιει η απειρια μου? Αν καποιος φερεται σαν απειρος ειναι αυτος. Ειναι η πρωτη μου σχεση και πριν λιγο καιρο σχολιαζε το στηθος μου, συγκεκριμενα το μεγεθος. Του ειπα οτι με ενοχλησε, μου ειπε οτι δεν το εννοουσε οτι εχει προβλημα με πειραξε και λιγο που παρεξηγηθηκα και εμεινε εκει. Τωρα αφησαμε το μεγεθος, πιασαμε τις θηλες. Και οκ...Εστω πως εγω ειμαι η παραξενη που δεν θελει να το στηθος της να γινεται ανεκδοτο, επειδη την μοναδικη του πρωην δεν την πειραζε. Αφου ειδε οτι με ενοχλησε την πρωτη φορα, γιατι το συνεχιζει? Και οχι ,δεν εχω εγω την ανασφαλεια και στεναχωριεμαι, αλλα σοβαρα, οσο και αν μου αρεσει εμενα το στηθος μου πως γινεται να μην με ενοχλησει εστω και λιγο το να ξερω οτι δεν αρεσει στο αγορι μου? Και ξερει οτι εχω 100 πραγματα να σκεφτω γιατι δεν μπορει να προσεξει λιγο παραπανω το τι λεει? Και ποιο ειναι το νοημα να σχολιασεις αρνητικα κατι στον αλλον που δεν μπορει να αλλαξει? Και γιατι εγω προσπαθω παντα μεσα απο τα αστεια μου και οχι μονο να τον ανυψωσω ενω αυτος οχι? Εχω καπου αδικο? Και αδικο να εχω δεν με νοιαζει. Το πως με κανει να αισθανομαι ανεπαρκης, οχι γενικα ,αλλα διπλα του δεν αλλαζει, ουτε το πως ενοχλουμαι αλλαζει. Και μην ακουσω το κλασσικο χωρισε τον, βρες καλυτερο γιατι σε γενικες γραμμες αναγνωριζω οτι μου εχει φερθει πραγματικα υπεροχα. Απλα εκνευριστηκα και ηθελα καπου να ξεσπασω. Ηλιθε..!
7
 
 
 
 
σχόλια
Στο επόμενο αρνητικό σχόλιο που θα σου κάνει δείξε φανερά την ενόχλησή σου,εν ανάγκη σήκω και φύγε,να καταλάβει πάντως ότι και η πλάκα έχει ένα όριο. Που δεν είναι πλάκα γιατι το αστείο είναι η σκιά του σοβαρού..και μην ανέχεσαι να σε μειώνει ο καθένας,υποτίθεται ο σύντροφος μας πρέπει να μας γουστάρει και να μας το λέει/δείχνει..κι οχι να μας γεμίζει ανασφάλειες!!Και πες του ότι για να ζητά κάτι τέλειο πρέπει να ναι κι αυτός τέλειος!!
''Το πως με κανει να αισθανομαι ανεπαρκης, οχι γενικα ,αλλα διπλα του δεν αλλαζει, ουτε το πως ενοχλουμαι αλλαζει. ''το είπες μονη σου. σε κάνει να νιώθεις ανεπαρκής δίπλα του. αυτό δεν το κάνει κατ'αναγκη συνειδητά αλλά το αποτέλεσμα μετράει΄. συνεπώς σε λίγο καιρό αν συνεχίσει έτσι -που θα συνεχίσει εφόσον του είπες ότι σε ενοχλεί αλλά δεν το κόβει κι αν το κόψει με το στήθος θα βρει κάτι άλλο- θα εχεις μαζέψει τόσες ανασφαλείες που θα φοβάσαι να τον χωρίσεις μην και δεν βρεις άλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός πως εσύ θεωρείς πως ''σου φέρεται καλά'' κι άρα δεν συντρέχει λόγος να τον χωρίσεις, θα μείνεις εγκλωβισμένη σε αυτή την κακοποιητική σχέση για καιρό. όταν ένας σύντροφος μας κανει να νιώθουμε ανεπαρκής δεν είναι καλός σύντροφος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon