ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2017 | 22:28

Φοβάμαι να αποφοιτησω.

Είμαι 21 ετων και οπου νάναι τελειωνω την σχολή μου, δηλαδή μπορεί να μου μείνουν καποιες θεωρίες αλλά θα φύγω απο το μέρος το οποίο σπουδαζω να γυρίσω στο πατρικό μου καθώς δεν αντέχουν άλλο οικονομικά να με στηριζουν. Φοβάμαι να φύγω καθώς όλοι μου οι φιλοι είναι εδω, και επίσης αυτοι χρωστάνε αρκετά μαθήματα, κάτι το οποίο μάλλον θα τους κανει να μείνουν και άλλο εδώ με τον κίνδυνο οτι θα χρειαστεί να γυρίσω Αθήνα και να κατάληξω μόνος χωρίς αυτους. Η κοπελα μου μάλλον θα γυρίσει μαζί μου αλλά το γεγονος οτι οι φιλοι μας θα είναι εδώ και θα είμαστε μονο εγώ και αυτή πιστεύω θα μας διαλυσει ( λόγω ρουτίνας ). Επισης θα χρειαστεί να μπω στρατό μόλις γυρίσω πίσω μετα το καλοκαίρι κάτι το οποίο εξίσου με τρομάζει διότι εμ θα είμαι μόνος μου εμ θα έχω να αντιμετωπισω το λούκι αυτο. Το καλό με αυτό το θεμα το οποίο με κανει να μην σκέφτομαι τόσο αρνητικά είναι οτι θα χρειαστεί να κάνω 3 μηνες στρατό καθώς έχω λαβει την ελληνική ιθαγένεια μεγαλυτερος.Είμαι πολύ προβληματισμένος σε σημείο που να χαλάει η διάθεση μου ακόμα και τώρα που είναι ο τελευταίος καιρός που είμαι εδώ. Ευχαριστώ οποίον διάβασε το κείμενο και συγγνώμη σε οποίον ακούγεται ανόητο το πρόβλημα μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Τι να πουν αυτοί που κάνουν 9μηνο αν διαμαρτύρεσαι κι εσύ??Οι περισσότεροι φοιτητές μετά το πέρας των σπουδών τους,εάν δεν έχουν τη δυνατότητα να παρατείνουν τις σπουδές τους κάνοντας κάποιο μεταπτυχιακό,γυρνούν στα πατρικά τους τα οποία είναι και σε επαρχιακά μέρη όπου δεν έχουν κ πολλές διεξόδους ούτε για δουλειά ούτε για διασκέδαση.Όπως καταλαβαίνεις εσύ που θα γυρίσεις στην Αθήνα θα έχεις όσο να ναι αρκετές επιλογές οπότε μη κλαίγεσαι χωρίς λόγο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon