Αναβολικά βρέθηκαν στο σπίτι του Πιστόριους

Αναβολικά βρέθηκαν στο σπίτι του Πιστόριους Facebook Twitter
4
Αναβολικά βρέθηκαν στο σπίτι του Πιστόριους Facebook Twitter

Ακόμα ένα σοκαριστικό νέο έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τον νοτιοαφρικανό αθλητή των Παραολυμπιακών Αγώνων, Όσκαρ Πιστόριους, καθώς όπως αναφέρει η Telegraph, οι αρχές εντόπισαν αναβολικά στο σπίτι του Παραολυμπιονίκη.

Οι αρχές πήραν αίμα από τον αθλητή που κατηγορείται για την προμελετημένη δολοφονία της συντρόφου του.

Υπάρχουν οι υποψίες ότι ο Πιστόριους, είχε καταναλώσει και μεγάλες ποσότητες αλκοόλ πριν δολοφονήσει το 29χρονο μοντέλο, Reena Steenkamp.

Σε περίπτωση που ο 26χρονος αθλητής βρεθεί θετικός στον έλεγχο αντιντόπινγκ, θα αφαιρεθούν αυτόματα όλα τα μετάλλια που έχει κατακτήσει, ενώ σε περίπτωση που κριθεί ένοχος για τη δολοφονία της συντρόφου του, κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης που υπερβαίνει τα είκοσι χρόνια.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
αμαν πια με αυτα τα είδωλα που καταρρίπτονται. θα πρεπει να ειναι πολυ αφελης κανεις να νομιζει οτι οι αθλητες δεν ντοπαρονται. ΟΛΟΙ οι αθλητες ντοπάρονται απλά κάποιες ουσίες δεν ανιχνεύονται end of the story.