ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2017 | 01:44

Είμαι παρανοϊκή?

Εχω την αίσθηση πως το αγόρι μου εχει αισθήματα για μια αλλη κοπελα, φίλη ενος φίλου του. Δεν έχουμε συναναστραφεί πολύ μαζί της αλλά κάθε φορά που είναι στη παρέα είναι αρκετά διαχυτικος μαζί της ενω ο χαρακτήρας του δεν είναι ετσι γενικά.. Μπορεί να είναι στη φαντασία μου αλλά φοβάμαι το γνωστό "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά". Σκέφτομαι να του μιλήσω αλλά φοβάμαι οτι απλα θα το αρνηθει, όπως θα έκανε ο καθένας.. Εχω παρατηρήσει και πως οταν είναι εκείνη στη παρέα γίνεται και πιο ψυχρός μαζί μου. Είναι πολύ ψυχοφθορο όλο αυτό και δεν ξέρω πως να το διαχειριστω...
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν του μιλήσεις ξεκάθαρα υπάρχουν τα ενδεχόμενα πρώτον να το αρνηθεί και δεύτερον να προσέχει περισσότερο τις αντιδράσεις του όταν είσαι μπροστά.Πραγματικά δε ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου,ίσως καλύτερα να σιγουρευτείς ότι δεν είναι ιδέα σου πριν κάνεις το οτιδήποτε γιατί δεν είναι δυνατόν κάθε μα κάθε φορά να είναι συμπτώσεις όλα αυτά!Κι αν συνεχίζεται το παραμύθι πες του έχω αντιληφθεί ότι συμβαίνει το και το.Δε ξέρω αν όντως είναι αλήθεια νομίζω τον καθένα θα τον μείωνε αυτό το πράγμα.Απορώ δεν έχεις ξενερώσει?
Δεν θέλω να ισχυριστώ ότι το αγόρι σου δεν προσπαθεί να φάει την γκόμενα του φίλου του, και μάλιστα μπροστά του και μπροστά σου, αλλά μήπως υπάρχει περίπτωση να υπερβάλλεις λίγο; :)
Να του μιλήσεις γιατί προφανώς σε κατατρώει και μπορεί ο ίδιος να μην το αντιλαμβάνεται όταν το κάνει. Εννοείται ότι είναι πιθανό να μη σου αρέσουν αυτά που θα ακούσεις αλλά πιστεύω αξίζει να καθήσετε να μιλήσετε.
Scroll to top icon