Κέιτλιν Τζένερ: Έχω ένα μήνυμα για τα trans παιδιά της Αμερικής (και τον Πρόεδρο)

8

Η Κέιτλιν Τζένερ, γνήσια ρεπουμπλικανή, είχε υποστηρίξει ανοιχτά τον Ντόναλντ Τράμπ κατά την διάρκεια των αμερικανικών εκλογών, όμως μετά την ακύρωση της απόφασης του προκατόχού του, οι διεμφυλικοί μαθητές να επιλέγουν την τουαλέτα που θα χρησιμοποιήσουν, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους. Και στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, κυρίως. Ενεργό μέλος της LGBTQ κοινότητας, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την αναγνωρισιμότητας της για να ενισχύσει τη φωνή των των trans ατόμων στην Αμερική. «Έχω ένα μήνυμα για τα trans παιδιά της Αμερικής. Κερδίζετε. Ξέρω ότι δεν το νιώθετε έτσι σήμερα και κάθε μέρα, αλλά κερδίζετε και θα συνεχίσετε να κερδίζετε. Τόσο πολύ που θα βαρεθείτε να κερδίζετε. Πολύ σύντομα θα κερδίσουμε παγκόσμια ελευθερία και πρόκειται να συμβεί με δικομματική υποστήριξη. Για όλους τους φίλους μας εκεί έξω, που θέλετε να είστε μέλος της πλευράς που θα κερδίσει, μπορείτε να βοηθήσετε ρίχνοντας μια ματιά στο Εθνικό Κέντρο για την Ισότητα των τρανς και μεταφέροντας το πώς αισθάνεστε στην Ουάσινγκτον, δυνατά και καθαρά. Τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τους τραμπούκους. Βρωμάτε! Είστε χαμένοι, που θέλουν να συνεχίσουν να χάνουν. Επειδή είστε αδύναμοι, τραμπουκίζετε παιδιά ή γυναίκες ή οποιονδήποτε σας φαίνεται αδύναμος». Όμως, η Τζένερ είχε και ένα μήνυμα για τον Αμερικανό Πρόεδρο: «Έχω και ένα μήνυμα για τον Πρόεδρο Trump, από μια Ρεπουμπλικανή σε έναν Ρεπουμπλικανό: αυτή είναι μια καταστροφή, αλλά μπορείς ακόμα να το διορθώσεις. Υποσχέθηκες να προστατεύσεις την LGBTQ κοινότητα. Τηλεφώνησέ μου!».

Διεθνή
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς αναζητά τον διάδοχο του Σινουάρ: Ο Χαλίλ Αλ-Χάγια και ο αδίστακτος αδελφός

Διεθνή / Η Χαμάς αναζητά τον διάδοχο του Σινουάρ: Ο Χαλίλ Αλ-Χάγια και ο αδίστακτος αδελφός

Ο ρόλος του Μοχάμεντ Σινουάρ θεωρείται κομβικός για την πορεία του πολέμου στη Γάζα - Οι συζητήσεις για την επιλογή διαδόχου θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα, δηλώνουν στελέχη της οργάνωσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ποιος θα φανταζόταν οτι ο επίλεκτος της θρησκευόμενης δεξιάς ΔΕΝ θα καταργούσε όλες τις ευεργετικές διατάξεις της κληρονομιάς του Ομπάμα; Ειδικά με αντιπρόεδρο τον Mike Pence που έχει ταχθεί υπερ της "θεραπείας" των ομοφυλοφίλων;Μονο η Κέιτλιν.Βλήμα.
Και ποιες ειναι αυτες παρακαλω; το Obama care? Που για να βοηθησει τους μαυρους χαντακωσε ολη την μεσαια ταξη; Επανω πηγαν τα ασφαλιστρα για μια μικρη επιχειρηση σε σημειο να μην μπορει να τα βγαλει περα. Πληρωνα 1200 ασφαλιστρα, και πηγε 2300 τον μηνα. Απλα εβαλε ενα ακομη βαρος στην μεσαια ταξη βγαζοντας στην απεξω τους πολυ πλουσιους. Ο Ομπαμα ηταν ενας γλυκομιλητος χαμογελαστος δημοσιοσχεσιτης. Αιματοκυλισε την Συρια,και εκανε λαθη επι λαθων με τις διαφορες εμπορικες συμφωνιες. Ελα στην Αμερικη να δεις για ποιον λογο ψηφισαμε Τραμπ. Διοτι βαρεθηκαμε την πολιτικη ορθοτητα, τα κουφια λογια και ελειψη κοινης λογικης, οπως και τα θελω του μεσου εργαζομενου εδω στην Αμερικη.
Διακρίνω κάποιο ρατσισμό στο σχόλιο σου αγαπητέ #Ολύμπιε. "Για να βοηθήσει τους μαύρους..." μόνο, προσπάθησε να κάνει το Obama care? Μόνο οι μαύροι είναι φτωχοί και χρειάζονται ιατρική περίθαλψη στις ΗΠΑ?Και κάτι άλλο. Θέλεις να πεις ότι ο Τραμπ ήρθε να καλύψει την έλλειψη της κοινής λογικής που υπήρχε με τον προηγούμενο Πρόεδρο? Έχω την εντύπωση ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Τι ειναι ρατσιστικο; το οτι τους αποκαλεσα μαυρους; Φυσικαικα υπαρχουν και φτωχοι λευκοι ιδια με τους μαυρους. Αλλα σε καμια περιπτωση δεν εχουν τα βαρια προβληματα κουλτουρας και συμπεριφορας της μαυρης κοινοτητας. Στο Σικαγο που ζω εχουμε πανω απο 600 φονους και καποιες χιλιαδες τραυματιες εκ των οποιων ενα μεγαλο ποσοστο θα μεινουν αναπηροι. Μαντεψε που ηταν το 96% των φονων. και δεν ειναι μονο το Σικαγο, αλλα και αλλες μεγαλουπολεις με συμπαγη μαυρο πληθυσμο, οπως Detroit,η Νεα Ορλεανη, η Ατλαντα, και οπου υπαρχει μεγαλη κοινοτητα μαυρων . Εχουν βαρια προβληματα κατευθυνσης και κουλτουρας, η οποια αναπαραγεται. Οσον αφορα τον Τραμπ, μπορει να ειναι ακατεργαστος σε σχεση με τον Ομπαμα, αλλα μην ξεχνατε οτι ηταν και το αγαπημενο παιδι των ΜΜΕ ο κυριος αυτος. Ο Τραμπ σε αυτα που λεει , μπορει να τα λεει ακομψα και με το γνωστο του υφος, αλλα χτυπαει κεντρο σε παρα πολλα στραβα της αμερικανικης πραγματικοτητας, οπως η πολιτικη ορθοτητα, που εχει εξελιχθει σε μια ιδιοτυπη δικτατορια στην Αμερικη, και οχι μονο.
To πρόβλημα δηλαδή της πολιτικής ορθότητας θα λυθεί με το να αποκαλείτε τους μαύρους "νέγρους" αντί για "αφροαμερικανούς"? Αυτό είναι που σας καίει; Και αν οι πόλεις με συμπαγή πληθυσμό μαύρων έχουν προβλήματα, μήπως φταίει και λίγο ο λευκός που μέχρι το '60 τους είχε κάτω από τα πόδια του ως ανθρώπους δεύτερης κατηγορίας; Όσο για την "ακατεργασιά" του Τραμπ, αυτο σίγουρα δεν ισχύει. Ακατέργαστος ήταν ο Μπους. Ο Τραμπ είναι ένας ναρκισιστής που μεγάλωσε με τα λεφτά του πατέρα του και αγνοεί πως ζει και λειτουργεί μεγάλο μέρος του σύγχρονου κόσμου. Είναι το στερεότυπο του τύπου που έχει δημιουργήσει μια κοσμοθεωρία βλέποντας fox news επι χρόνια και αδυνατεί να κατανοήσει οτι ίσως υπάρχει και κάτι άλλο έκει έξω.
Δεν ξέρω αν έχει χαθεί κάτι στη μετάφραση, αλλά νομίζω πως ο νόμιμα εκλεγμένος πρόεδρος έχει κάνει πράγματα που επηρεάζουν την ζωή των ανθρώπων περισσότερο από το που θα πάει για την ανάγκη του. Άλλωστε και ο βασιλιάς μόνος πάει εκεί. Τώρα αυτά για τραμπουκισμο παιδιών τα θεωρώ επιεικώς ανοησίες.
Από ότι κατάλαβα το να διωχνεις κάποιον από τη χώρα γιατί τον λένε Χουάν ή γιατί προσεύχεται προς τη Μεκα είναι λιγότερο σημαντικό από το που θα κατ...με.
Caitlyn, έχουν και τα trans παιδιά της Αμερικής ένα μήνυμα για σένα: η πανηληθιότητά σου να στηρίξεις ένα τέρας για Πρόεδρο των ΗΠΑ είναι η αιτία της περιπέτειάς τους. Είσαι ΕΣΥ η αιτία της περιπέτειάς τους.Ελπίζω να ισχύει το "ό,τι σπέρνεις θα θερίσεις".