ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2013 | 20:34

Eίμαι 24

δεν έχω κάνει ποτέ σεξ. Γιατί; Γιατί απλούστατα με όσους έχω βγει ραντεβου (9 τον αριθμό και δεν κανω καθολου πλακα), αφού βέβαια είχε προηγηθει ψηστηρι ημερων απο την πλευρα τους με μηνυματα και τηλεφωνα, τελικα όλοι ήθελαν σεξ στο πρώτο ραντεβου. Όχι ότι εδω που εφτασα θα είχα πρόβλημα να πάω με κάποιον από το πρώτο ραντεβου, ειδικα με 2-3 απο αυτους που τους γουσταρα και πολυ θα μπορουσε να γινει. Αλλά πως λές σε κάποιον που σου δειχνει οτι, παρολο το ψηστηρι, τελικα σε θέλει μόνο και μόνο για ένα πήδημα, ότι δεν έχεις ξανακάνει σεξ; Εννοείται ότι θα ξενερώσει τη ζωή του, γιατι θα θελει καποια εμπειρη. Και ετσι, καθε αποτυχημενο ραντεβου, ενα σκαλι πιο κατω η ψυχολογια μου. Οι φιλες μου μου λενε οτι ειμαι πολυ ομορφη και ότι και τα αγόρια συμφωνουν. Δεν ξερω εαν μου το λενε για να μου ανεβασουν την ψυχολογια, παντως η αυτοπεποιθηση μου ειναι στα πατωμα και ετσι, δεν ξερω εαν ειμαι όμορφη, παντως σιγουρα δε νιωθω ομορφη. Και αυτο φαινεται στη φατσα σου ρε παιδι μου, οταν εχεις θλιψη αυτο εκπεμπεις. Βλεπω κοσμο να μπαινει και να βγαινει απο σχεσεις με τοση ευκολια που τελικα εχω αρχισει να πιστευω οτι εγω εχω το προβλημα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ρε παιδάκι μου. Πως να στο πω. Εσύ είσαι αυτό που είσαι. ΜΟΝΑΔΙΚΟ , όπως όλοι μας. Καλό, κακκό, άσχημο, όμορφο, "ιδιαίτερο" όπως θες πές το. Όπως θέλει θα το πει κάποιος άλλος και όπως θέλει κάποιος τρίτος. ΠΑΝΤΑ υπάρχουν κάποιοι που θα πουν κάτι που θα σου αρέσει. Κάποιος έχει μια γνώμη για σένα (και εσύ για εκείνον) που θα σας επέτρεπε να συνεχίσετε σε... όπου σας πάει τέλος πάντων. Στους υπόλοιπους δεν χρειάζεται να δίνεις τόση σημασία. Λίγη μόνο. Κανενός η άποψη δεν σε χαρακτηρίζει εκτός αν ΘΕΣ ΕΣΥ να σε χαρακτηρίσει. Σ'αρέσει δεν σ'αρέσει υπάρχουν αυτοί με τους οποίους μπορείς να περάσεις καλά. (γιατί έχω τις αμφιβολίες μου για το τι πραγματικά θες). ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΟΒΑΣΑΙ. Οκ. Σε όλους μας συνέβη σε πολλά πράγματα στην ζωή.Εγώ να δεις. Νομίζω όμως, ότι από την ώρα που φοβάσαι θα χρειαστείς τον χρόνο σου με κάποιον έτσι και αλλιώς. Να τον εμπιστευτείς σε ένα βαθμό..Γιατί αφού πια στο μυαλό σου, έχει γίνει τόσο μεγάλο θέμα και να πας με κάποιον ένα βράδυ τι νομίζεις ότι θα αλλάξει? Άλλο πράγμα θες εσύ. (και δεν εννοώ ρομαντισμό. η ανώνυμη 22:24 είναι πολύ κοντά σε αυτό που εννοώ) Μακάρι να σε ήξερα, να μπορούσα να σου κάνω μια κουβέντα από κοντά. Την έχω αντιμετοπίσει πολύ αυτήν την ανησυχία τελευταία και πίστεψε με κάποτε θα κοιτάς πίσω και θα γελάς :) Ανώνυμος/η 21:31 "Αν ξενερώσει, ξενέρωσε κι εσύ με την βλακεία του". Έτσι είναι.
Όντως εσύ έχεις το "πρόβλημα". Είσαι δεν είσαι όμορφη, δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι να χαλαρώσεις και να απολαύσεις μία από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής. Άμα πας σε ραντεβού και σκέφτεσαι "τώρα πως θα του το πω" και "μα καλά να με πηδήξει θέλει μόνο?" κτλ κτλ... έχεις ήδη χάσει ακόμα και να καταλήξεις να πέφτεις στο κρεβάτι μαζί του. Χαλάρωσε και άστο να πάει.Α και κάτι άλλο. Μην σε νοιάζει τι θα πει ο άλλος. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να σε κρίνει. Το πολύ πολύ να ξενερώσει και να μην.... Με το να μην το δοκιμάσεις όμως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν... το πιασες?Καλά να περνάς ;)
"Αλλά πως λές σε κάποιον που σου δειχνει οτι, παρολο το ψηστηρι, τελικα σε θέλει μόνο και μόνο για ένα πήδημα, ότι δεν έχεις ξανακάνει σεξ;"Εσενα το προβλημα σου ειναι οτι δεν ηξερες πως να τους πεις οτι εισαι παρθενα;; Μηπως να εστιαζες στο γεγονος οτι σε θελανε μονο και μονο για ενα πηδημα;;
Scroll to top icon