ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2017 | 17:55

Δεν πεινάω

Εδώ και τρείς μέρες δεν έχω την αίσθηση της πείνας. Δεν έχω κάποιο θέμα με το φαγητό τρώω αλλά χορίς να πεινάω, μόνο και μόνο επειδή πρέπει να φάω κάτι. Αφού δεν το ξερνάω δεν έχω νευρική ανορεξία, σωστά; Σήμερα έφαγα μόνο μια μπουγάτσα το πρωί επειδή μου την πήρε η μάνα μου αλλιώς δεν θα έτρωγα τίποτα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να έχω; Θέλω να σημειώσω ότι εγώ γενικά έτρωγα πολύ και όλη την ώρα είχα λιγούρες και μια μέρα στα ξαφνικά απλά άρχισα να μη πεινάω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Αρχικά η ασθένεια που προσλαμβάνεις φαγητό και μετά το ξερνάς είναι η βουλιμία και όχι η νευρική ανορεξία. Η νευρική ανορεξία είναι πάθηση που θέλει τον χρόνο της δεν εκδηλώνετε σε 3 μέρες! Είναι η άρνηση να φας όχι επειδή δεν πεινάς αλλά επειδή νιώθεις ότι με κάθε νέα μπουκιά θα παχύνεις. Αν δεν είσαι "από τα κόκαλα βγαλμένη" και δεν νιώθεις τύψεις κάθε φορά που τρως κάτι, δεν έχεις ούτε νευρική ανορεξία. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να έχεις γιατί δεν είμαι γιατρός. Είτε θα απευθυνθείς σε κάποιον γιατρό , είτε βγες έξω και ξεκίνα τρέξιμο. Μετά από γυμναστική λογικά θα πεινάς!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon