ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2017 | 03:19

Ζηλεύω πολύ

Έγινε αυτό που φοβόμουν. Δεν τον ξεπέρασα ποτέ. 3 μήνες δεν μου μίλαγε επίτηδες. Για το καλό και των δύο μας. Μου μίλησε προχτές πρώτη φορά ξανά αφού τον διαβεβαίωσα ότι τελείωσε όλο μέσα μου. Έχει και κοπέλα λέει. Ζηλεύω πολύ. Τον θέλω δικό μου και μόνο. Λογικό να βρήκε κοπέλα. Είμαστε σε διαφορετικές πόλεις. Δίνω όμως πανελλήνιες και μπορώ να παω κοντά του. Απλά φοβάμαι. Μ' έχει ξεπεράσει; Θα θέλει να είμαστε μαζί αν πάω ή θα είμαι παγιδευμένη σε μία ξένη πόλη που πήγα μόνο και μόνο γι' αυτόν; Με τρώει μέσα μου που λέει ότι είναι με την άλλη και μάλιστα ότι όλα πάνε κάλα. Δεν θέλω να πηγαίνουν όλα καλά. Να χωρίσουν θέλω και να είναι ξανά μαζί μου. Κοντεύουν 3 χρόνια τώρα που είμαι ερωτευμένη μαζί του.
1
 
 
 
 
σχόλια
Να πας οπου θέλεις εσυ οπου ονειρεύεσαι να ζήσεις,και να πας δεν ξερεις αν θα μεινει για τουλαχιστον 4 χρόνια που θα σπουδαζεις εσυ οχι οτι θα σε νοιάζει για πολυ ακομα ειναι μεχρι να βρεις εναν αλλον τυπο ενδιαφερον!δεν με καταλαβαινεις τώρα αλλα οταν γινει θα καταλαβεις στην ηλικία σπυ ειναι απολυτα φυσιολογικό να θεωρεις καποιον ανεπαναλυπτο έρωτα ομως η αλήθεια ειναι οτι το κορίτσι που ησουν πριν 3χρόνια να εφτιαξε μια ομορφη ιστορια κ να κολλησες με αυτην!!ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΥΠΤΟΣ έρωτας ειναι αμοιβαίος,ειναι οταν το χεις καθε μερα απο κοντά τον ζεις τον αναπνέεις θα έρθει η ωρα σου να το ζήσεις κ δεν θα ειναι με αυτον και τοτε θα καταλαβεις την διαφορά!ελπιζω να τα πας πολυ καλα στις εξετασεις!
Scroll to top icon