ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2017 | 02:36

Αλλαγές

Μόλις έπαθα μια συναισθηματικοκοινωνική φρίκη του στυλ ''μα τι στο καλό κάνεις με τη ζωή σου;'' Και επειδη στην τελική είμαι πολύ νέα για να βαλτώσω και να κλαίω που είμαι εκεί κοντά στα 23 και δεν έχω τη ζωή και τις δραστηριότητες που θέλω, λέω σιγά σιγά να το βάλω μπρος.Πρώτη στάση κι επειδή μου αρέσει πολύ η άθληση και ο ''κόσμος'' της γυμναστικής, θέλω να πάω να γραφτώ σε γυμναστήριο, που πήγαινα και παλιότερα με φίλες μου (τώρα δεν μπορώ να πάω με παρέα).Υπάρχει σχεδόν δωρεάν γυμναστήριο στο Δήμο μου, αλλά κολώνω λίγο σε γελοιότητες του τύπου ''που θα πάω τώρα μόνη μου'' και ''Μάρτη μήνα θα λένε όλοι ότι τώρα θυμήθηκε η ηλίθια την παραλία'' (γυμνάζομαι μόνη μου αλλά είπαμε, γελοιότητες...)Τεσπα. Κλωτσήστε με λίγο ρε παιδιά να πάρω μπρος, γιατί κάπου είχα ξεχάσει πόσο μικρή πραγματικά είμαι και πόσο χρόνο έχω να αλλάξω τη ζωή μου όσο μπορώ, και θέλω δυο τρία σχολιάκια έτσι για ενθάρρυνση!
2
 
 
 
 
σχόλια
Νομιζω οι στατικές υπηρεσίες δηλώνουν ξεκάθαρα πως Μάρτιο - Απρίλιο - Μάιο γίνονται οι περισσοτερες εγγραφες στα γυμναστήρια. Γιατι άραγε; :PΝα πας ρε εξομολογουμενη, να πας. Η γυμναστική ανεβάζει πάντα την διάθεση , φτιάχνει σώμα και μπορείς να κάνεις και καμια γνωριμία εκεί μέσα. Άσε τον καναπέ και πήγαινε γραψου μεσα στη βδομάδα. Κάνε ποστ και ενημέρωσε μας οτι το έκανες. Αν δε δω ποστ θα επιστρέψω και θα σε βρίσω. Φιλικά πάντα :)
Scroll to top icon