ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2017 | 18:38

Στρατός

Παρουσιαζομαι τη Δευτέρα Σπάρτη και τα έχω παίξει από το άγχος!!!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Καλός πολίτης !!Δε χρειάζεται καθόλου άγχος είναι μια πολύ χρήσιμη εμπειρία, για εμένα προσωπικά και καλή. Κοίτα να δεις τους στενούς φίλους μέχρι Σάββατο , να δεις την κοπέλα σου και την οικογένεια σου την Κυριακή και να τους χαρείς όσο περισσότερο μπορείς. να περάσεις πολλές ώρες έξω μέσα στην αστική ζωή γιατί το πρώτο μήνα δε έχει έξοδο από το στρατόπεδο και μπορεί να σου λείψει να βλέπεις κόσμο.Θα γνωρίσεις κόσμο , θα μάθεις να πειθαρχείς, θα μάθεις να συμβιώνεις με διαφορετικούς ανθρώπους και να αναλαμβάνεις υποχρεώσεις ως μέλος μιας ομάδας. Φοβερά χρήσιμα όλα για την πολιτική σου ζωή.Θα σου πρότεινα να επιλέξεις ένα ειδικό σώμα εθελοντικά όπου η εκπαίδευση είναι πιο πλήρης και δε έχεις στο ίδιο βαθμό την καθημερινή ρουτίνα αναφορά-υπηρεσία-καψιμί, πλούσια εκπαίδευση σημαίνει θητεία που περνάει γρήγορα και με νόημα. Καλή στράτευση οπλίτη!
Όταν μπαίνεις στρατό, δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος, διότι από την αρχή θα λαμβάνεις οδηγίες, για το τι να κάνεις. Οπότε, απλώς κανείς ότι σου λένε οι αρμόδιοι. Εύκολο.Και για μετέπειτα, δεν υπάρχει τίποτα που θα σου ζητηθεί να κάνεις, που πρώτα δε θα σου έχουν πει πως θα το κάνεις.
Σου εύχομαι να περάσεις όσο γίνεται καλύτερα .Η Σπάρτη δε λέει τίποτα ιδιαίτερα αλλά αν βρεις χρόνο πήγαινε καμιά βόλτα Γύθειο που είναι απίστευτο περνάειλεωφορείο έξω από το στρατόπεδο και κάνει στάση.
Scroll to top icon