ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.3.2017 | 19:19

ενδιαφερεται ή οχι?

καλησπερα παιδια, θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας πανω στο εξης θεμα που εχω: εδω κ λιγο καιρο εχω γνωρισει μια κοπελα κτηνιατρο. τη γνωρισα οταν αρρωστησε το σκυλακι μου. οταν εγινε καλα, της ειπα να βγουμε αλλα επειδη την επομενη βδομαδα ηταν χριστουγεννα μου ειπε οτι λογω γιορτων δε μπορει (οικογενειακα τραπεζια κλπ.) εγω της ειπα οτι το γεναρη εχω εξεταστικη κ μου απαντησε οτι θα το κανονισουμε μετα την εξεταστικη. εκτοτε μιλαμε καθε 10-15 μερες στο τηλ. (βεβαια μονο εγω παιρνω) κ της εχω πει αλλες δυο φορες να βγουμε. τη μια μου ειπε θα ξερω αυριο αν θα μπορω κ τελικα μου ειπε οτι δε μπορουσε κ την αλλη μου ειπε εξαρχης οτι θα ελειπε εκτος πολης. γενικα οταν πηγαινω στο κτηνιατρειο μου χαμογελαει κ με ρωταει πραγματα, τι κανω πως παει το διαβασμα κ σχετικα, δηλαδη περαν του ιατρικου, αλλα νιωθω λιγο μπερδεμενος. αν ενδιαφεροταν δε θα το προσπαθουσε κ η ιδια να βρει λιγο χρονο να βγουμε? καταλαβαινω οτι λογω επαγγελματος εχει φορτωμενο προγραμμα αλλα τοσο καιρο ρε παιδια? μηπως προσπαθει να αρνηθει ευγενικα κ να με βαλει friendzone? αν θελει καποιος ας μου πει τη γνωμη του.. ευχαριστω εκ των προτερων!
6
 
 
 
 
σχόλια
Αν ενδιαφερόταν θα έβρισκε τρόπο να σε δει κ εκτός δουλειάς. Η ευγένεια και το χαμόγελο είναι μέρος της "σωστής επαγγελματικής συμπεριφοράς".Αν ήταν μες στην ξινίλα και την αγένεια θα της ξαναπήγαινες το σκυλάκι σου?μάλλον όχι.Πάντως δε σε αδικώ,μου έχει τύχει κ εμένα να θεωρώ ότι με φλερτάρει κάποιος στο χώρο της δουλειάς του και δη σε φαρμακείο ούτε καν σε μπαρ πχ μπαρμαν -με κομπλιμέντα βέβαια και όχι απλά με συμπεριφορές που περιγράφεις-αλλά μάλλον ήταν στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας "να κρατήσουμε τους πελάτες".Δυστυχώς πολλές φορές κάνουμε σενάρια με το μυαλό μας που δεν ισχύουν.
Όπως έχω πει πολλές φορές, όποιος ενδιαφέρεται βρίσκει τρόπους,χρόνο,ευκαιρίες για να επικοινωνήσει. Έτσι όπως τα λες, νοιώθω ότι η κοπέλα δεν ενδιαφέρεται. Μαλακία της που δεν υπήρξε πιο σαφής μαζί σου εξ αρχής. Καλύτερα να ψαχτείς κάπου αλλού εξομολογούμενε :)
Scroll to top icon