ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.3.2017 | 15:57

Το μόνο σίγουρο δε θα ξαναπαντρευτώ ποτέ

Επειδή εκείνη βρήκε άλλον άντρα που την ικανοποιεί περισσότερο, εγώ τώρα βάσει νόμου μπόρω να βλέπω τη κόρη μου μόνο μια φορά την εβδομάδα. Με σκοτώνει που ο ξένος άντρας ξοδεύει περισσότερο χρόνο με το κοριτσάκι μου. Πείτε μου πως μπορεί ένα διαζύγιο να ευνοήσει έναν άντρα, δώστε μου πραγματικά ένα θετικό που να έχω αυτή τη στιγμή και δε το έχει άλλος..
7
 
 
 
 
σχόλια
Ειμαι χορισμενη τότε ηταν Ανήλικοι η κόρη μου Το δύσκολο είναι όταν χωρίζεις αν ο λόγος είναι πολύ μεγάλος απιστία αν χωρίζεται επειδή δεν βγάζετε πλέον ακρι ανάμεσα σας Αν άλλαξε μετά το γάμο Κάτη υπαρχουν χίλια δυο πρόβληματα εγω το πέρασα αυτο που με πιραζε οταν έβλεπα τιν μέλλουσα γκομενα του πρωιν αντρα μου να το πεζή μαμα πανό στιν δοικοι μου κορη ποια η μιν χαρακτηρίσω κατα 20 κιολας χρονια νεότερη έλεος φισικα να δει ο κάθε ενας Γονιός το παιδί του απλά λογικα πλεσια
Απλά τραγικό να σου επιβάλουν πότε θα δεις το ίδιο σου το παιδί.!!Ίσως αν συζητήσεις με την πρώην σύζυγο να καταφέρεις να το αλλάξεις,γιατί και το παιδί λογικά θα θέλει να σε βλέπει περισσότερο.Υπομονή και καλή τύχη!!!
Πράγματι μεγάλο θέμα. Δεν ξέρω πως ακριβώς αποφασίστηκαν οι όροι του διαζυγίου αλλά υποψιάζομαι πως οι άντρες έβλεπαν μπάλα κατά τη συζήτηση και απλά υπέγραψαν στο τέλος. Πιστεύω πως είναι αρκετά επηρεασμένοι από τους βιολογικούς ρόλους των φύλων αλλά η ηθική; Σε περιπτώσεις όπως αυτή που αναφέρεις ακούγεται πως δεν αντιπροσωπεύεται επαρκώς. Δεν έχουμε καμία εικόνα βέβαια, αλλά αυτό είναι ένας γενικός προβληματισμός.Σε κάθε περίπτωση το μόνο ίσως καλό ενός διαζυγίου μπορεί να είναι η δυναμική της "νέας αρχής" ή απλά το τέλος μιας τραυματικής και μη λειτουργικής κατάστασης.
Scroll to top icon