ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.4.2017 | 00:20

Απογνωση

... Χωρις δουλειά ... :( .... Απελπισία... Αν συνεχιστεί έτσι με βλέπω στο δρόμο σε 2 μηνες. Ηδη τρώω σε κοινωνικες κουζινες για να μπορω να πληρώνω λογαριαμους.. Καμιά φορα περπατάω στην παραλία κ στο κεντρο κ κοιτάω την Θεσσαλονικη κ δεν την αναγνωρίζω. Αδεια μαγαζια, αλλα κλειστα για καιρο, γκρινια, θλιμμένα πρόσωπα... Νιωθω τόσο άδεια κ ντρεπομαι που δε μπορω να βρω μια δουλεια στην πιο παραγωγικη μου ηλικία. Εγω που δουλευα απο τα 17 κ εχω κανει πολλες δουλειες στα 33 να μην μπορω να κανω τιποτα... Μια δουλεια.. .. Μια δουλεια μονάχα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Κούκλα μου εύχομαι να βρεις μια καλή δουλειά και να μπορέσεις να ζήσεις με άνεση και αξιοπρέπεια. Μην παραδίδεις τα όπλα, όλο και κάτι θα βρεθεί! Χαιρετίσματα από τον μακρινό νότο :)
Σε καταλαβαίνω απόλυτα ! Είμαστε πολλοί/ες στην ίδια ή πολύ κοντινή κατάσταση... Θα έρθει και η δική μας ώρα να κάνουμε την ανατροπή .... Εν τω μεταξύ προσπάθεια και κυνήγι .... Τσεκαρε εταιρείες ερευνών στην πόλη σου που ζητουν κατα καιρούς καταναλωτές για ερευνες αγοράς, με μικρή αμοιβή .... Δεν ειναι τίποτα ιδαίτερο ως αμοιβή αλλά κατι ειναι ... Κοίταξε και την επιλογή του εξωτερικού .... Οργανώσου όσο μπορείς καλύτερα ! Ψηλά το κεφάλι !
Είναι πολυ άσχημο αυτο που συμβαίνει!!Οπου κι αν κοιτάξεις στεναχωριέσαι!!Θελεις λιγο να χαρείς,να κανείς ένα περίπατο,μια βόλτα και βλεπεις τα κλειστά μαγαζια και λυπάσαι!!Ευτυχως έχουμε την παραλία και ξεχνιόμαστε λιγο!!!Ευχομαι να βρεθεί η δουλειά σύντομα!!
Είναι μια διαφορετική πόλη η θεσσαλονική πλέον...είναι πραγματικά θλιβερή η εικόνα και στο κέντρο,αλλά και συνοικιακά...είχα βγει για περπάτημα τις προάλλες,ακολουθώντας την διαδρομή που έκανα όταν πήγαινα λύκειο και στην διαδρομή μέτρησα 17 κλειστά μαγαζιά...μαγαζιά που υπήρχαν για δεκαετίες...Επειδή είμαστε περίπου συνομήλικες,το νιώθω αυτό που γράφεις για την πιο παραγωγική ηλικία...τα χρόνια της δημιουργίας να περνάνε μέσα σε αγώνα για επιβίωση...εύχομαι να βρεις σύντομα μια δουλειά,ώστε να καλύπτεις αρχικά τις βασικές σου ανάγκες...και γενικά ό,τι καλύτερο...ψηλά το κεφάλι... :)
Scroll to top icon