ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.4.2017 | 02:15

Πανελλήνιες

Βαρέθηκα να διαβάζω εξομολογήσεις για τις Πανελλήνιες. Σόρρυ αλλά χεστήκαμε, αν έχετε άγχος κλείστε υπολογιστές και κινητά και ανοίξτε κανένα βιβλίο.
7
 
 
 
 
σχόλια
Ο καθένας ανάλογα με την φάση και την ηλικία που βρίσκεται έχει και κάποια συγκεκριμένα πράγματα να τον απασχολούν. Αν δεν μπορείς να τον βοηθήσεις ή τουλάχιστον να τον σεβαστείς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις και να πας στην επόμενη εξομολόγηση. Βαρέθηκες να διαβάζεις συνέχεια για πανελλήνιες αλλά δεν βαριόσουν να μπεις στην διαδικασία γραφής μιας εξομολόγησης σχετική με το θέμα. Περίεργο...Οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε περάσει απο το λούκι των εξετάσεων αυτών. Προφανώς μεγαλώνοντας όλες οι προηγούμενες ανησυχίες σου, σου φαίνονται πολύ μικρές αλλά δεν είναι κακό να μπαίνουμε στην θέση του άλλου και να τον στηρίζουμε πού και πού.
Βαρεθηκες να διαβαζεις εξομολογησεις για πανελληνιες αλλα δε βαρεθηκες να διαβαζεις εξομολογησεις για χωρισμους,ανεκπληρωτους ερωτες,σεξ,παρθενες ετων 90,σεξ,κρυα τρολατισματα,σεξ,κα**τες,και καψουρες?οι εξομολογησεις ειναι για να "εξομολογειται" κανεις τον πονο του και ο,τι τον απασχολει.το κοινο της λιφο απαρτιζεται απο νεα παιδια τα οποια κατα πλειονοτητα διανυουν περιοδο πανελληνιων και θελουν καπου να διοχετευσουν ολη αυτη τη πιεση ειδικα εαν δεν εχουν καποιον να μιλησουν.μαλλον εχουν περασει αρκετα χρονια απο τοτε που δινατε πανελληνιες και εχετε ξεχασει πως ειναι.Εαν βοηθαει τον αλλον το να γραφει για τις πανελληνιες γιατι να μην το κανει?Και εσενα λοιπον αν σε χαλανε αυτες οι εξομολογησεις κλεισε κινητα και υπολογιστες και ανοιξε κανα βιβλιο.αιντε.
Ενώ η άλλη που έλεγε γύφτο τον πατέρα της επειδή έφαγε λίγο από το κοτόπουλο της δεν ήταν εριστική. Εκεί καλά πέσατε να με φάτε όταν της είπα ότι είναι απαράδεκτη. Αλλά μάλλον μόνο συγκεκριμένα μέλη έχουν τη δυνατότητα να σχολιάζουν εδώ μέσα. Ακόμα ένα φόρουμ γεμάτο κομπλεξικούς. Σχολιάσε ό,τι γουστάρετε για την πάρτη μου, εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά. Χαίρετε.
Scroll to top icon