ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2017 | 10:10

αντρεσ,γυναικεσ η' και τα δυο??

ειμαι 25 χρονων κ απο τοτε που αρχισε η σεξουαλικη μ δραστηριοτητα παω μονο με αντρες.βεβαια με ερεθιζει κ η ιδεα να δοκιμασω μια φορα κ με γυναικα.το αγορι μ με παρακαλαει να το δοκιμασουμε(αυτος ομως να μη συμετεχει,απλως να κοιταζει).δεν ξερω τι να κανω..να το επιχειρησω?κ αν μετα μου αρεσει πολυ κ θελω να πηγαινω μονο με γυναικες?κ αν μετα το αγορι μ δεν με παιρνει στα σοβαρα(ασχετα αν αυτος λεει οτι θα με παντρευτει γτ θα εχω ολο το πακετο)?βοηθεια παρακαλω..
2
 
 
 
 
σχόλια
Το ερώτημα είναι ισάξιας φιλοσοφικής βαρύτητας με το "once you go black you never go back" ή "Δεν θέλω να μου τον σφυρίξουν από την όπισθεν γιατί κι αν μ'αρέσει και 'γίνω' gay?"Κάνε αυτό που θέλεις να κάνεις. Αυτό που κάνει εσένα να νιώθεις ότι δεν ξεπερνάει κάποιο ανυπέρβλητο όριό σου. Πάντως τα όρια μας στην ζωή ούτως ή άλλως ζορίζονται να ξέρεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon