ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.4.2017 | 10:09

Νισαφι πια....

Βαρέθηκα να ακούω απο τους γύρω μου το εξής "Δεν έχεις κανέναν εσυ;", "Ποτε θα βρεις καποιον;", "Θα αραχνιασει το **** σου". Το αν θα βρω ή οχι καθώς και το πότε θα βρώ ειναι καθαρά δικό μου θέμα και οχι των άλλων και δεν τους πέφτει λόγος. Εκτός απο αυτό, έχω και τη μάνα μου που και που να μου λέει για μωρά - παιδιά, κάτι που προσωπικά δεν θα ήθελα στη ζωή μου ακόμη και αν ήμουν σε μεγαλύτερη ηλικία. Με αυτά που εχω ζησει στο σπίτι και σε σχέσεις που είχα, με έχουν κάνει να διαμορφωσω μια αρνητική άποψη για το γάμο και τα λοιπά θέματα. Ευχαριστώ αλλα δεν θα πάρω :)
6
 
 
 
 
σχόλια
@Μεγας Μακεδών: το να ειναι κάποιος μόνος του στα 40 ή στα 50 του ή να ταιζει τα ανίψια του ειναι κακο; Εαν ο συγκεκριμένος άνθρωπος λαμβάνει κάποια ικανοποίηση απο αυτό και είναι εντάξει με τον εαυτό του, δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το κάθε άτομο είναι μοναδικό και έχει ως στόχους της ζωής του κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Για άλλους είναι η οικογένεια, για άλλους η επαγγελματική κατάρτιση και για άλλους κάτι άλλο. Απο εκει και πέρα που ειναι καλά με τις επιλογές τους, δεν νομίζω πως εχει ο καθένας το δικαίωμα να κατακρίνει. Δεν είναι κακό να δεχόμαστε το διαφορετικό!
Εχει γεμισει ανικανους γονεις,παιδια με ψυχολογικα που μεγαλωνοντας παιρνουν τα ψυχοφαρμακα με τη χουφτα γιατι καποιοι θελουν να κανουν μωρα για να χαζοχαιρονται και να παιζουν.Για να αποδειξουν στην κοινωνια οτι αξιζουν,ειναι καρπεροι.Γυναικες γεννανε γιατι αφου παντρευτηκαν αυτη ειναι η εξελιξη.Το 70% που κανουν παιδια ειναι ανικανοι να τα μεγαλωσουν σωστα γιατι τα θελουν για λαθος λογους.
Κι εμείς βαρεθήκαμε να διαβάζουμε εξομολογήσεις από γυναίκες που δεν θέλουν να βρουν κάποιον, δεν θέλουν παιδιά, δεν...δεν...δεν.Δικαίωμα σας, αλλά όχι μετά να κατηγορείτε εμάς ότι είμαστε λάθος επειδή εσείς δεν βρίσκετε άντρα να ταιριάξτε. Όταν παίρνεις συνειδητά μια απόφαση, να έχεις και το θάρρος να την υποστηρίζεις. Να παίρνεις το βάρος της ευθύνης πάνω σου, όχι να μεταθέτεις το πρόβλημα αλλού.
Scroll to top icon