ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2017 | 19:23

Αποριες...

Τωρα λοιπον που παντρευτηκα και εγω καταλαβα γιατι μετα απο μια μακροχρονια σχεση που καταληγει σε γαμο, σε συντομο διαστημα τελειωνει με διαζυγιο..φτανεις σε μια φαση στη σχεση οπου λες η παντρευεσαι η χωριζεις..και εφοσον καταληξεις στο παντρευομαι μετα απο λιγο καιρο θες να χωρισεις..κανει τον κυκλο του δηλαδη λες "το εκανα και αυτο" αντε τωρα να χωρισουμε..ειχα παντα την απορια πως γινεται να ακουμε συχνα ζευγαρι να παντρευεται μετα απο 10 χρονια σχεσης και να χωριζουν στον ενα χρονο γαμου..τι ειναι αυτο δηλαδη που τους εκανε να χωρισουν?? μετα απο τοσα χρονια δεν ηξεραν τι επαιρναν?? δεν ηξεραν ο ενας τον αλλον?? ελεγα εγω με το φτωχο μου το μυαλο..και ομως τα πραγματα αλλαζουν. αλλαζουν συμπεριφορες..αλλαζουν πολλα..νιωθω προδομενη και θλιμενη..Γι αυτο λοιπον ολοι παντρευονται στα 2-3 χρονια σχεσης..πανω στα μελια δλδ..οποιοδηποτε σχολιο θα ειναι δεκτο μετα χαρας..αν καποιος ολο αυτο το θεμα το εχει καλυτερα στο μυαλο του παρακαλω να με βοηθησει..
4
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι αλλού: στο ότι η σχέση έχει διαρκέσει τόσο πολύ (πέριξ της δεκαετίας) κυρίως από συνήθεια και βόλεμα και όχι από πραγματική επιθυμία. Και με το γάμο που μπαίνεις πια σε μία μόνιμη με τη βούλα κατάσταση, συνειδητοποιείς την πραγματική διάσταση της σχεσης?.
Δεν φταίει ο γάμος μετά από 10 χρονια σχέσης. Φτάιει η ρουτίνα και η βαρεμαρα και το γεγονός πως μετά από 10 χρονια σχέσης δεν έχεις τίποτα καινούριο να ανακαλύψεις για τον σύντροφό σου.Λογικό είναι μετά από τόσα χρόνια να μην αισθανεσαι ενθουσιασμό και να αναρωτιέσαι που πήγε αυτή η φλόγα που έκαιγε στην αρχή.συμφωνώ μαζί σου,αν είναι να κάνεις το επόμενο βήμα καντό σχετικά γρήγορα όταν θα είσαι στα μέλια γιατί μετά θα βαριέσαι να πας ακόμα και στον γαμο σου
Νομίζω ότι είναι αυτό που λες... Οκ το κάναμε κινητό τώρα ας χωρίσουμε. Όμως το θέμα είναι του διαζυγίου είναι σοβαρό και μεγάλο πρόβλημα στην εποχή μας. Βλέπω τα νέα ζευγάρια για πολυ ασημαντους λόγους να χωρίζουν. Βλέπω να ψάχνουν στο γάμο τους να βρουν προβλήματα για να έχουν αφορμή έναν χωρισμό. Δεν ξέρω τι φταίει, Ίσως λίγο το διαδίκτυο με τόσες "Ευκαιρίες" ? Εγώ είμαι χωρισμενος από τον πρώτο μου γάμο από το διαδίκτυο. Ενω ήμουν πολύ εντάξει στο γάμο μου και στα καθήκοντα με της υποχρεώσεις μου με το παραπάνω. Η πρώην σύζυγος μου, Φρόντισε να βρει παρηγοριά σε κάποιους καλοθελητες στο Facebook. Τέλος πάντων αυτό δεν είναι το θέμα μας. Είναι το ότι ο χωρισμός είναι ο ποιο εύκολος δρόμος και η λύση σε κάθε άντρα η γυναίκα που τελικά κατάλαβε ότι ίσως δεν τους αρκούν αυτά που έχουν, Και όλοι μα όλοι με πιστεύουμε ότι αξίζουμε παραπάνω από αυτά που έχουμε, Με αποτέλεσμα να μην αρκουμαστε σε τπτ.
Scroll to top icon