ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2017 | 21:27

Η ΒΡΑΔΙΝΗ ΜΟΥ ΑΔΟΞΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χτες τα ξημερώματα στις τρεις η ώρα περίμενα το τρόλεϊ το νυχτερινό το 11 στη στάση έξω από τον εθνικό κήπο. Ήταν μια ωραία κοπέλα εκεί (για σένα λέω Βίκυ με το κολάν) ξεμοναχιαστήκαμε λίγο μακριά από τη στάση, φλερτάραμε(όσο γινόταν τέλος πάντων), αρχίσαμε χαμογελάκια(αυτή τα άρχισε δηλαδή πρώτη) και ξαφνικά σκάει ένας τύπος με ένα αυτοκίνητο να πάρει κάτι από το περίπτερο κι έρχεται δίπλα μας και της λέει της κοπέλας και αυτή αρχίζει να γελάει σε αυτόν και του λέει ένα μεγαλοπρεπέστατο ΝΑΙ. Μέσα στο δευτερόλεπτο μπήκε στο αμάξι του και εξαφανίστηκαν, κι έμεινα εγώ ο μαλάκας να περιμένω το τρόλεϊ μέσα στη μοναξιά μου ξανά.Δεν την κατηγορώ την κοπέλα, ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέξει αυτό που θέλει, αλλά ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. Μάλλον είναι νόμος.
4
 
 
 
 
σχόλια
Θες να πεις ότι αυτή εμπιστεύτηκε έναν άγνωστο μες στη νύχτα και μπήκε στο αμάξι του?Το πρόβλημα είναι τα υλικά αγαθά ή το να πιστέψουμε αυτό το πράγμα?
Scroll to top icon