ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2017 | 11:40

Ψυχολόγος

Πήγα χτες στον ψυχολόγο μου και μου είπε ότι δεν γίνεται να μην κλείνω ραντεβού σε καθορισμένα διαστήματα και δεν μπορεί να με δέχεται μόνο όταν του τηλεφωνώ, μια στο τόσο. Όλα αυτά τα είπε ενώ ξέρει πως δεν έχω χρήματα και του τηλεφωνώ όταν έχω. Του είπα από την πρώτη φορά ότι δεν έχω χρήματα για να κάνω τακτικές συνεδρίες, αλλά όταν έχω θα του τηλεφωνώ. Ήμουν εντάξει, ούτε βερεσέ του ζήτησα, ούτε τίποτα. Δεν βγαίνει έτσι εύκολα το 50άρικο.
7
 
 
 
 
σχόλια
Και ο ψυχολόγος επαγγελματίας είναι και πρέπει να πληρώνεται, άλλο αν του ζητήσεις βερεσέ ,πράγμα που δεν εκανες και δεν ξερεις αν θα το δεχόταν.Παντως το να σε αφήνει να πηγαίνεις στη χάση και στη φέξη, δεν λέγεται θεραπεία.
Και μόνο για τον τρόπο του εγώ δε θα ξαναπήγαινα.Επίσης δε δέρω αν οι ψυχολόγοι -δε μιλάω για ψυχιάτρους που είναι γιατροί- προσφέρουν τόση βοήθεια που να αξίζει 50 ευρώ την ώρα.Δηλαδή τόσα πολλά λεφτά για να σου πουν πέντε μαλακίες και πάλι να πρέπει να κάνεις πολλές συνεδρίες για αν πεις ότι είσαι καλύτερα,χρήματα που αν τα κρατούσες θα βελτίωνες πολύ περισσότερο τη ζωή σου.
να αλλαξεις ψυχολογο, δεν φτανει που εχει πελατες μεσα στην κριση τους κανει και τη ζωη δυσκολη, κανονικα θα πρεπε να σε ευγνωμονεί ή τουλάχιστον να κανει ο,τι περναει απ'το χερι του/της για να σε διευκολύνει
Συμφωνώ. Ακόμα και αν έκρινε ότι για το καλό της χρειάζεται περισσότερες συνεδρίες και τακτικότερη επαφή, ο τρόπος του ήταν απαράδεκτος. Για να μην πάρω τη χειρότερη εκδοχή, ότι έψαχνε τρόπο να αυξήσει τις μηνιαίες αποδοχές του.
Scroll to top icon