ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2017 | 17:38

είναι δύσκολο..

Είμαι μεγαλοκοπέλα 35 χρονών κ ακόμα δεν είμαι σίγουρη για να κάνω οικογένεια κ στενοχωριέμαι γιατί με το αγόρι που είμαι είναι πολύ καλό παιδί ,του΄αρέσει η ιδέα της οικογένειας κ φυσικά ξέρει τις απόψεις μου,αλλά ακόμα είμαστε στο φλου τι θα γίνει παρακάτω...δεν ξέρω αν μπορώ να αλλάξω τις ιδέες μου αλλά σίγουρα δεν θέλω κ να στερήσω την επιθυμία του συντρόφου μου αν θέλει στο μέλλον να κάνει παιδιά.
5
 
 
 
 
σχόλια
Συζήτησε το εάν θες το γεγονός πως σε στεναχωρεί που έχετε άλλες απόψεις σε αυτόν τον τομέα. Νομίζω πως στερεί από σένα την χαρά το να κολλάς σε τέτοιες σκέψεις. Εφόσον είσαι ειλικρινής δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις ενοχές. Εάν είχε προτεραιότητα τα παιδιά από την συντροφικότητα δεν θα ήταν μαζί σου υποθέτω, αρκεί βέβαια να μην θέλει υποχρεωτικά να σε αλλάξει, θα ήταν άσχημο κάτι τέτοιο γιατί μόνο φυσικά και πηγαία είναι καλό να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις.
Στα 24 πίστευα ότι στα 34 θα είμαι ένα κατασταλαγμένο άτομο,με φοβερό επίπεδο αυτογνωσίας και συναισθηματικής ωριμότητας,θα έχω επιτύχει τους στόχους μου και θα έχω θέσει καινούργιους,θα έχω γίνει όλα όσα ήθελα να γίνω και δεν θα αμφιβάλλω για τίποτα πια...Εντάξει,μεγάλες προσδοκίες...Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση,όμως...δεν είμαι φτερό στον άνεμο,έχω πάθει κι έχω μάθει,αφουγκράζομαι καλύτερα τις ανάγκες τις δικές μου,αλλά και του άλλου...κι έχω αποδεχτεί την ανάγκη μου για την διαρκή αναζήτηση που θα νιώθω μέσα μου,μέχρι να με χτυπήσουν τα πρώτα σημάδια της γεροντικής άνοιας!Σχεδόν συνομήλικη εξομολογούμενη(αν και βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο,γυναίκα να αποκαλεί τον εαυτό της "μεγαλοκοπέλα",χωρίς αυτοσαρκαστική διάθεση-θα απαντήσω κι ας είναι και τρολ)...Μπορεί να μην ξέρουμε πολλά,κάποιες φορές μπορεί να μην ξέρουμε και τίποτα,αλλά όταν θέλουμε,θέλουμε κι όταν δεν θέλουμε,δεν θέλουμε...τα"θέλω"μας τα ξέρουμε...αυτό που δεν ξέρουμε είναι,αν τελικά είναι και τα σωστά... :)
Scroll to top icon