ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.5.2017 | 00:11

Εγώ ομορφιά μου τ’ αγαπάω τα καρφιά μου!!

Εγώ μωρό μου το μόνο που ήθελα ήταν να καίμε τα βράδια μας απο καύλα κι έρωτα... Κρίμα που δεν ήθελες... Για σένα λυπάμαι, γιατί μανάρι μου τον έρωτα που ήθελες τον είχα να στον δώσω!!!(Απο μία γυναίκα για μία γυναίκα)
6
 
 
 
 
σχόλια
Κρίμα...αυτή χάνει σίγουρα! Η ζωή κάνει κύκλους όμως....και όταν θα θελήσει εκείνη, θα είναι πλέον αργά.Άσε είμαι παθούσα από την αλλη μεριά και ξέρω από πρώτο χέρι...είμασταν πολύ νέες τότε και εγώ δεν είχα πολύ μυαλό τότε για να κρατήσω τον πρώτο μου έρωτα και την άφησα να φύγει. Το μετάνοιωσα αλλα ήταν ήδη αργά....πολύ αργά!Μην σκας, βρες μια που να σε θέλει τόσο οσο και εσυ!!!!!!!!!
Έχω πάψει πια να τρέφω ελπίδες...Αυτή η ελπίδα με έφαγε. Δε μπορώ πια να χτυπάω το κεφάλι μου σε έναν τοίχο. Θα ήθελα με κάποιο τρόπο να μπορούσα να συζητήσω μαζί σου, γιατί φίλες έχω όμως καμία ομοφυλόφιλη που να μπορεί να με καταλάβει ακριβώς.
Scroll to top icon