ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2017 | 11:36

Γενεθλια

Φετος αν η κοπελα μου δεν μου παρει δωρο στα γενέθλια μου θα την χωρίσω βαρέθηκα τοαα χρονια σχεσης μονο ενα δωρο λογω τσιγγουνιας
20
 
 
 
 
σχόλια
Κακώς ..έπρεπε να το πει ξεκάθαρα να ξέρουμε τι μας γίνεται δηλαδη ....αχαχαχααχααχααχα καρακαξα με ματι γερακιού σε λέωωωωωωω !!Ασχετο στην άλλη ξερεις ποια την κόψαν όλη την εξομολόγηση ή μόνο τη χολή μας ???αχαχαχαχααχαχααχα δεν μπαινουμε και τις ίδιες ωρες να σε καμω το support !!!!Φιλινάδα μ Λεμονιααααααααααααα !!!!
Εμ το παλικάρι δεν ξέρει πού απευθύνεται, αλλιώς και το ι-φόνι του θα'χε, και ρολογάκι του το σένιο, και στα όπα-όπα και θα τον εζηλεύανε λέμε :DΔεν ξεύρω τι παίχτηκε, κοιμόμουν και μετά τσουφ! 'Αφαντα όλα, ριπ :ΡΠρέπει να γίνει ένα reunion στο στέκι, έχουν μαζευτεί φουλ θέματα ;)))
Ναι ρε το γατσούλι και το bmw το διθέσιο και τα πάντα όλα αχαχαχαχαχαχαχαχα θεάρα μου!!!!Τα απογευμα θα είσαι στέκι ??Χαθήκαμε βρε παιδί μου ...Ναι μάλλον και ο adminoulis την είχε πέσει για λίγο τότε και μετά με τον καφέ την πήρε γραμμή ..Jesus δηλαδή !!!Εγώ τα έλεγα με το που πρωτοεμφανίστηκε η μάστιγα δεν με άκουγε κανείς αλλα έτσι είναι αμα είσαι μπροστάααααα επιβεβαιώνεσαι πάντα στο μελλον ...
Τι κουλουβάχατο έγινε πάλι ρε κορίτσια και ποιος πείραξε την lemon;;;;;Σηκώνω τα μανίκια και έρχομαι για καφέ στο στέκι-το γνωστό,εεε;;;Μην πίνω καφέ μόνη μου-κλασικά! :)
Κι εσείς, βρε κορίτσια, λίγη φαντασία χρειάζεται...Που χου: Φτιάχνετε μια δωροεπιταγή (αυτοσχεδιάστε στο όνομα) που να γράφει "Κερδίσατε 5 (ολογράφως πέντε) συνεδρίες πεολειχίαςΤηλεφωνήστε για ραντεβού" (προσοχή να γραψετε το δικό σας τηλέφωνο)Σε ροζ φακελάκι και το στέλνετε ταχυδρομικά ή το ρίχνετε κάτω από τη πόρτα. Αν δεν μένει μόνος του βρείτε τον τρόπο να το πάρει, μην του το δώσετε εσείς.
Χαχα πολύ καλό οφείλω να παραδεχτώ! αν και εγώ πιστεύω τα δωράκια θα πρέπει να είναι αμοιβαία! :p δεν ρωτήσαμε και τον εξ. .. εσύ της κάνεις δωράκια για να σε περιποιηθεί και αυτή? :P
Εννοείται πως, αν στα δικά της γενέθλια, της πήρε δώρο τηγάνια ή σετάκι πετσετάκια κουζίνας, υπάρχει θεματάκι...Και είπαμε προσοχή στο σωστό τηλέφωνο. Αν υπάρχει κίνδυνος λάθους, βάλτε και φωτό πολλά υποσχόμενη (πχ με μια μπανανούλα).
Νομίζω ότι ο joey από τα φιλαράκια,μοίραζε κουπόνια "joey love" ως δώρα στις κοπέλες του...Αν το κουπόνι,είναι απεριορίστων και ελευθέρας εισόδου,τότε κάτι λέει για δώρο... ;)
Scroll to top icon