O Tραμπ απειλεί τον Κόμεϊ να μην μιλήσει στον Τύπο

O Tραμπ απειλεί τον Κόμεϊ να μην μιλήσει στον Τύπο Facebook Twitter
1

Eυθείες απειλές εναντίον του πρώην επικεφαλής του FBI τον οποίο απέλυσε ξαφνικά εξαπολύει τώρα μέσω Twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ.  «Ο James Comey καλύτερα να ελπίζει πως δεν υπάρχουν «κασέτες» με (ηχογραφημένες) συνομιλίες μας πριν αρχίσει να κάνει διαρροές» έγραψε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, μια προειδοποίηση που ερμηνεύεται ως προσπάθεια να μην μιλήσει ο Comey στον Τύπο.

Σε συνέντευξη του χθες Πέμπτη στο NBC News, ο Τραμπ είχε παραδεχτεί ότι η απόλυση συνδεόταν με την έρευνα της Υπηρεσίας για τις σχέσεις του επιτελείου του προεκλογικά με την Ρωσία. Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε πει, ότι τον εκνεύρισε η συνεχιζόμενη έρευνα ενώ επρόκειτο για κατασκευασμένη ιστορία από Δημοκρατικούς που δεν μπορούσαν να αποδεχτούν την ήττα.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος που φαίνεται να μπαίνει όλο και περισσότερο στη δίνη μιας υπόθεσης που θυμίζει έντονα το Watergate, τα έβαλε χθες για άλλη μια φορά και με τα media, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να ακυρώσει στο μέλλον όλες τις ενημερώσεις του Τύπου, επικαλούμενος «fake news”.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς αναζητά τον διάδοχο του Σινουάρ: Ο Χαλίλ Αλ-Χάγια και ο αδίστακτος αδελφός

Διεθνή / Η Χαμάς αναζητά τον διάδοχο του Σινουάρ: Ο Χαλίλ Αλ-Χάγια και ο αδίστακτος αδελφός

Ο ρόλος του Μοχάμεντ Σινουάρ θεωρείται κομβικός για την πορεία του πολέμου στη Γάζα - Οι συζητήσεις για την επιλογή διαδόχου θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα, δηλώνουν στελέχη της οργάνωσης
LIFO NEWSROOM
mohament-al-fayed

Διεθνή / Αλ Φαγέντ: Μόλις 2 από τις 21 κατηγορίες για βιασμούς έφθασαν στην εισαγγελία, όσο ήταν ζωντανός

Ερωτήματα για τον ρόλο της Μητροπολιτικής Αστυνομίας στη Βρετανία, καθώς συνολικά 21 γυναίκες είχαν υποβάλλει καταγγελίες εναντίον του Αλ Φαγέντ όσο ήταν στη ζωή
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια