ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2017 | 14:43

Δεν μαρέσει η σχολή μου

Σπουδάζω βιολογία στο απθ. Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν μου αρέσει. Θέλω να πάω νοσηλευτική. Πήγα 2-3 φορές έκατσα παρακολούθησα αλλά δεν. Να σας πω κάτι; Να κάνετε αυτό που αγαπάτε. Να είστε σίγουρη για την σχολή που επιλέγετε. Γιατί αν δεν σας αρέσει η σχολή που περάσατε θα πλήττετε συνεχώς. Να πάτε εκεί που αγαπάτε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ και επαυξανω! Μπράβο σου που δεν αφήνεις το όνειρο σου σε δεύτερη μοίρα, για μετριότητες. Να κανεις αυτο που θελει η καρδιά σου και τοτε θα βρεις τη γαλήνη, την ελευθερία και εν τελει την ευτυχία!
Αυτό πράγματι μετράει. Πέρα από την πλήξη αν κάτι δεν σου αρέσει και είναι σχετικά απαιτητικό ( όλοι οι επιστημονικοί κλάδοι απαιτούν συνεχή ενημέρωση) τότε στην καλύτερη θα είσαι μέτριος και δυστυχισμένος. Αν κάνεις κάτι που σ' αρέσει τουλάχιστον θα μάθεις για πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνεις καλός σε αυτό. Με λίγη τύχη και αρκετή διεκδίκηση όταν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να βρεις την άκρη σου ( θέλω να ) πιστεύω.
Scroll to top icon