ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2017 | 04:07

Απορώ γιατί πρέπει να ψάχνουμε το έτερον ήμισυ μας στην περιοχή/πόλη-χωριο/χώρα που ζούμε;

Ο φίλος μου έψαχνε από τα φοιτητικά του χρόνια να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Βέβαια ένιωσε απορριψη και απογοήτευση από αρκετές κοπέλες που αναζητούσαν το ίδιο (έτσι έλεγαν). Εκείνος πρίν 7 χρόνια έφυγε λόγω κρίσης για χώρα της Δύσης και εκεί γνώρισε την νυν γυναίκα του που παρότι ήταν ασιατισα με άλλη παιδεία, ήθη, έθιμα δημιούργησαν μια πολύ όμορφη οικογένεια.Δεν λογοκρινω ούτε το φίλο μου ούτε τις κοπέλες γιατί το τυχερό του ήταν να σταθεί εκτός συνόρων. Αυτό που με προβληματίζει εμένα σήμερα είναι ότι αναλωνομαι και εγώ ψάχνοντας κάποια στοιχεία που δεν βρίσκω στη χώρα μας. Δηλαδή για να είμαι ανταγωνιστικός με άλλα άτομα της ηλικίας μου θα πρέπει να είμαι γυμνασμενος, να έχω μούσι, τατουάζ, χιούμορ, να οδηγώ ωραίο αμάξι, να έχω μια καλή δουλειά και ένα σπίτι στο όνομα μου.Βλέπω εμφανίσιμους άντρες που μπορεί να έχουν όλα ή αρκετά από τα παραπάνω και να αλλάζουν γκόμενες σαν τα πουκάμισα, να τις έχουν φερθεί άσχημα ενώ εκείνες ακόμα να τους ποθούν. Από την άλλη εμείς που είμαστε τα καλά, ήσυχα παιδιά το καλύτερο είναι να κερδίσουμε τον τίτλο του "φιλεναδου". Εγώ επειδή βαρέθηκα να βρίσκομαι σε αυτό το φαύλο κύκλο που η μόδα και η δηθενια έχει επικρατήσει αποφάσισα να ακολουθήσω τη πορεία του φίλου μου και να βρω την τύχη μου έξω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εν μέρει όλοι έχετε δίκιο. Και ο εξομολογουμενος και ο κκ777. Εγώ πιστεύω ότι στις γυναίκες αρέσει το παραμύθι και επειδή οι περισσότερες έχουν κατά νου να καλοπαντρευτουν (παίζει ρόλο και η μουρμούρα των γονιών), όλες κοιτάνε να έχεις το πακέτο. Βέβαια και εσύ εξομολογουμενε από τα λεγόμενα σου είσαι ένας αγυμναστος μάλλον απεριποιητος άντρας, πώς μπορείς να συνυπάρξεις με μια σούπερ μοντέλα που λιώνει στα γυμναστήρια; Εδώ έρχεται ο κκ777 και σου λέει βρες τα με τον εαυτό σου και ψάξε τι πραγματικά ψάχνεις σύμφωνα με τη ζωή που έχεις.Αυτά, σόρρυ αν μίλησα χύμα αλλά έτσι είναι το ύφος μου, χωρίς ίχνος επιθετικότητας
Ετσι οπως τα λες ειναι..Δεν αντιλεγω οτι οι πιο πολλες ψαχνουν το πακετο και στην τελικη τις καταλαβαινω αν μπορουν να το υποστηριξουν γτ να μην το κανουν..Αλλα και ως αντρας πρεπει να ξερεις και μεχρι που σε παιρνει..Κατι ακομη αν κανεις κτ με το ζορι για το φαινεσθαι γυρναει μπουμερανγκ κ δεν θα χεις το αποτελεσμα που θες!
Ξερεις ποιο ειναι το λαθος σου;Ενας αντρας δεν κανει πραγματα για να αρεσει στις γυναικες αλλα στον εαυτο του..Δεν γυμναζεσαι για τους αλλους αλλα επειδη το θες,δεν προσπαθεις να βρεις καλη δουλεια γ αυτες,αλλα για σενα για να περνας ΕΣΥ καλα!Ουτε αμαξι θα αγορασεις ενα αμαξι για τις γυναικες αλλα για να το χαιρεσαι εσυ οδηγικα!Οταν λοιπον ασχοληθεις μ αυτο π θες ΕΣΥ θα βρεις και αυτες που θα σε εκτιμησουν και αυτο ειναι καθολικο, σ οποια χωρα και να πας!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon