Αποσύρθηκε η τροπολογία για το κριτήριο του γένους

Αποσύρθηκε η τροπολογία για το κριτήριο του γένους Facebook Twitter
1

Την απόσυρση της τροπολογίας που κατέθεσαν 84 βουλευτές της ΝΔ και η οποία προβλέπει την επαναφορά του γένους ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές, ανακοίνωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης. Η τροπολογία αναμένεται να κατατεθεί εκ νέου την επόμενη εβδομάδα, σε άλλο νομοσχέδιο.

Σύμφωνος με το περιεχόμενο της πρότασης, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος, ωστόσο, άφησε αιχμές πως η τροπολογία εντάσσεται σε μικροκομματικό σχεδιασμό, επισημαίνοντας ότι θα μπορούσε να έχει κατατεθεί στην πρόταση νόμου που έχει υποβληθεί από το κόμμα του για την ιθαγένεια.

Την αντίθεση του ΠΑΣΟΚ στην εν λόγω τροπολογία, την οποία χαρακτήρισε μικρόψυχη και φοβική επανέλαβε η Εύη Χριστοφιλοπούλου,ξεκαθαρίζοντας πως το κόμμα της δεν μπορεί να την αποδεχθεί, ενώ αντίθετος με την πρόταση δήλωσε και ο Γιώργος Κυρίτσης από τη ΔΗΜΑΡ.

Σε παρέμβαση του, ο Ηλίας Κασιδιάρης από τη Χρυσή Αυγή κατήγγειλε ότι η τροπολογία αποσύρθηκε όχι για να τηρηθεί το γράμμα του κανονισμού της Βουλής, αλλά οι μικροκομματικές σκοπιμότητες διότι, όπως είπε, «ο πρωθυπουργός άγεται και φέρεται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ».

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια