ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2017 | 13:38

Ανταποκρινεται ή οχι?

Τα εχω με εναν ναρκισσο...εδω και λιγους μήνες...συνεχεια μου εξιστορει ιστοριες με τις πρωην του και εγω αισθανομαι ζηλια και αβολα γενικα...καθε συζητηση του εμπεριεχει και κατι που έχει κάνει με μια κοπελα..συν τοις αλλοις βλεπω οτι το ματακι του παιζει ..αλλα τον θελω δικο μου νιωθω να μου τρελαίνει το μυαλό..με κανει οτι θελει ειναι πολυ χειριστικος και πρωτη φορα τα εχω δωσει ολα για εναν ερωτα.ειμαι 27 και αυτος 34 ...η συμπεριφορά του περιεργη..ποτε δειχνει να με θελει ποτε κανει πισω...δεν ξερω τι να πιστεψω..οταν απομακρυνομαι δεν με αποζητά ..ξερει οτι θα κανω εγω τη κίνηση.ομως οταν νιωθω οτι θα τον διεκδικουν αλλες νιωθω χαμηλη αυτοπεποίθηση και το καταλαβαινει κ αυτος..πως γινεται να χαλαρωσεις ρε παιδια απο τοση καψουρα? Νιωθω σαν να ειμαι εξαρτημενη απο καθε του κινηση.πολυ ασχημο συναισθημα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν είχε περάσει ΤΕΦΑ και δεν τα τέλειωσε και ήταν μοντέλο και αθλητής του στίβου και όλες τις πρώην του τις στολίζει με κοσμητικά επίθετα γιατί ήταν όλες μα όλες καρ...λες και ήθελαν χρήματα και αν τέλος η χειρότερη από όλες αυτές του μίλησε πάρα πολύ άσχημα και ήταν τρελή τότε είμαι μία από τις πρώην του. Αν απαντήσεις ναι σε ολα τα παραπάνω τοτε τρέχα γιατί είναι πολύ μακάκας! Εγγυημένα πράγματα.
Από που προκύπτει ότι είναι νάρκισσος;Εγώ δε βλέπω κανέναν νάρκισσο.Εγώ βλέπω έναν ανώριμο 34χρονο,ο οποίος προσπαθεί να κάνει επίδειξη των κατακτήσεων του και μια 27χρονη που κρέμεται από πάνω του.Ούτε ο χαρακτηρισμός "χειριστικός" δεν κατάλαβα από που προκύπτει.Εσύ δίνεις πράγματα σ'αυτόν επειδή τον θες πολύ,δε βλέπω να σε εξαναγκάζει.Αντιθέτως,διακρίνω πλήρη αδιαφορία εκ μέρους του για τις κινήσεις σου και μεγάλη σιγουριά ότι εσύ πάντα θα επιδιώξεις επικοινωνία.Και ναι,όσο δύσκολο κι αν είναι γίνεται να "χαλαρώσεις" απ'την τόση καψούρα αν σκεφτείς ότι έχεις και έναν εγωισμό.Εκτός αν πια σ'αρέσει ο ρόλος του "θύματος".Εκεί πάω πάσο.
To "χειριστικός" προκύπτει από το ότι χρησιμοποιεί το παρελθόν του στην (μάλλον άβγαλτη) κοπέλα ώστε να την χειρίζεται μέσω της ζήλειας και της ανασφάλειας που της προκαλεί. Την κάνει να "τρέχει πίσω του". Προφανώς η μόνη δυνατή αντιμετώπιση "σπασίματος" του φαύλου κύκλου είναι να πάψει εκείνη να τρέχει από πίσω του και να περιμένεις δικές του κινήσεις ενδιαφέροντος. Με το ρίσκο βέβαια ότι αυτές μπορεί και να μην έρθουν ποτέ.
Όσον αφορά το "χειριστικός".Προσωπικά ο τύπος μου βγάζει περισσότερο αδιαφορία.Και εκτός αυτού το εαν θα την επηρεάσουν όσα λέει είναι και θέμα χαρακτήρα.Οπότε "φταίει" και αυτή που αφήνεται να επηρεαστεί απ'όσα λέει.
Scroll to top icon