ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2017 | 00:36

Πόσο όμορφο συναίσθημα

Έχω γνωρίσει αρκετούς ανθρώπους στη ζωή μου. Έχω κάνει σχέσεις μακροχρόνιες αλλά... σαν το αγόρι μου δε με κατάλαβε ποτέ κανείς. Δεν προσποιούμαι. Δε σκέφτομαι πριν μιλήσω. Δεν φέρομαι διαφορετικά όταν είναι παρών. Νιώθω τόσο άνετη όσο και όταν είμαι μόνη μου. Με λατρεύει όπως είμαι. Με τις τρίχες μου. Με τα λαδωμένα μου μαλλιά. Με τη βαρεμάρα μου. Με τα άγχη μου. Με την κυκλοθυμία μου. Όταν βρισκόμαστε στο σπίτι και ο καθένας κάνει κάτι μόνος νιώθω σα να είμαι πραγματικά μόνη μου! Μπορώ να του μιλήσω για οτιδήποτε χωρίς να σκεφτω αν θα με κρίνει. Για προηγούμενες σχέσεις. Για ντροπιαστηκες καταστάσεις. Για αηδιαστικές φαντασιώσεις. Αυτά ούτε με φίλους δε μου έχουν συμβεί. Νιώθω πολύ τυχερή που ζω αυτή τη σχέση. Θέλω να του τα δίνω όλα γιατί ξέρω πως μάλλον δε θα καταλήξουμε μαζί. Όλες οι σχέσεις τελειώνουν κάποτε. Όταν ξυπνάω γυρνάω στο δωμάτιο και το κοιτάζω. Του λέω πως δε θέλω να τον χάσω. Νιώθω πως είναι ένα κομμάτι μου. Έχω κάνει πολύ μεγαλύτερες σχέσεις στη ζωή μου αλλά όχι δε συγκρίνεται το μεγαλείο που νιώθω. Συνεννοούμαστε τόσο όμορφα! Επίσης οι παρέες μας ταιριάζουν τόσο πολύ. Σ αγαπάω τόσο πολύ να το θυμάσαι! Είσαι ότι καλύτερο έχω ζήσει.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ομορφα αυτα που μας περιγραφεις πως νιωθεις και ευχομαι ολοψυχα ετσι να συνεχισεις.Μια μικρη ομως παρατηρηση εχω να κανω...Γιατι εισαι τοσο απολυτη στο οτι "δεν" θα καταληξετε μαζι και πως ολες οι σχεσεις καποτε τελειωνουν..Απο την στιγμη που ταιριαζετε τοσο γιατι να μην δημιουργησετε στην πορεια μια ομορφη οικογενεια και να ειστε μια ζωη μαζι?Καποιες σχεσεις κρατανε για παντα...Να εισαστε καλα σε οτι και αν κανετε!
Scroll to top icon