ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2017 | 09:24

Κρεμούλα προσώπου

Είμαι κάτω των 30 και έπεσα σε ένα άρθρο που έχει να κάνει με ενυδατική κρέμα προσώπου για άντρες.Μπήκα στο πειρασμό να βάλω.Αρχικά κατά πόσο βοηθά και κατά δεύτερον ,είναι παράλογο να βάλω ;(Δεν έχω δερματικό ιστορικό ,για περιποιήση το θέλω).
4
 
 
 
 
σχόλια
Εννοείται βοηθάει, κυρίως προληπτικά. Δηλαδή αμφιβάλω ότι θα "σιδερώσει" μία κρέμα από μόνη της ρυτίδες που έχουν ήδη σχηματιστεί. Πάντα σε καθαρό δέρμα να τη βάζεις και με απαλές ανοδικές κινήσεις.
H περιποίηση δεν έχει να κάνει σχέση με τον αν είναι κανείς άντρας ή γυναίκα. Δεν σημαίνει πως μόνο μία γυναίκα θα περιποιείται τον εαυτό της και ο άντρας καθόλου. Εννοείται πως υπάρχουν αντρικές καλλυντικές κρέμες διότι και τα δύο φύλλα χάνουν το κολλαγόνο με τη πάροδο του χρόνου και χρειάζονται ενυδάτωση από πολύ μικρή κιόλας ηλικία και αργότερα ακολουθούν οι κρέμες αντιγήρανσης κτλ. Μπορείς να αγοράσεις και μία απλή κρέμα ενυδάτωσης από σουπερμάρκετ που είναι για όλους, όπως πχ η bioten, η pepanthol κτλ.
Scroll to top icon