ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2017 | 23:27

Σερβιέτες

Ξέρω, θέμα ταμπού η περίοδος της γυναίκας, οπότε και οι σερβιέτες. Σήμερα ο σύντροφός μου μου είπε ότι ποτέ δεν είχε δει χρησιμοποιημένη σερβιέτα και ζήτησε να δει τη δική μου. Δεν του άρεσε σαν θέαμα τελικά αλλά κατάλαβε κι αυτό το κομμάτι της περιόδου. Αναρωτιέμαι αν κι άλλοι άνδρες έχουν δει χρησιμοποιημένες σερβιέτες ή όχι. Ναι ή όχι;
20
 
 
 
 
σχόλια
Μακάρι να απενοχοποιηθούν κάποια απλά, καθημερινά και ανθρώπινα πράγματα..! Η πολιτική ορθότητα στο θέμα της γυναικείας περιόδου, ειδικά εδώ μέσα που λέγονται ένα σωρό άλλα, φαντάζει ολίγον περιττή - στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον.
Τασσομαι κι εγώ πολύ υπέρ της απενοχοποιησης απλών καθημερινων και βασικά βιολογικών ζητημάτων (όπως αυτο)! Βέβαια δεδομένων των ταμπου που υπάρχουν στην κοινωνία αλλά και χάριν κομψοτητας -κυρίως σε δημόσιο βημα- βρίσκω χρήσιμη, έξυπνη και καλαισθητη τη συγκεκριμένη παρομοιωση! Πολύ φορμαλ απάντηση, δε με αναγνωρίζω!
Το δικό μου μπόιφρεντ δεν μπορεί να τις αποφύγει, γιατί τις τοιχοκολλώ κάθε μήνα στο σαλόνι και την τραπεζαρία. Σαν έργο τέχνης. Υ.Γ. Όταν θέλετε να γράψετε τρολοκάφρικες εξομολογήσεις, σκέφτεστε καθόλου ότι κάποιος σχολιαστής μπορεί να είναι 100 φορές χειρότερος; Να προσπαθείτε περισσότερο, παίδες!
Scroll to top icon