ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2017 | 18:09

Γυναικεια τρομοκρατεια στο γραφειο

Νομιζω πως εχω μπει για τα καλα σε ενα φαυλο κυκλο. Ουσα "φρεσκια" (μολις μισο χρονο) σε καινουριο εργασιακο περιβαλλον-στο οποιο η προισταμενη ειναι απο αυτες που αισθανεται πιο "ανετα" με τους αντρες συναδελφους και κοιτα ανταγωνιστικα και με τερμα σηκωμενο το φρυδι ακομα και την κοπελα του κυλικειου-προσπαθησα απ την αρχη να ειμαι ηρεμη, εργατικη, προθυμη, ευχαριστη. Η ιδια εκανε πολλες φορες παρουσια αρκετων συναδελφων ακυρα σχολια τοσο για μενα οσο και για αλλες κοπελες-νεοτερες απο εκεινη- τα οποια φυσικα δεν βρηκαν καμια ανταποκριση αφου φροντιζε επιδεξια να αφηνει τον κομπλεξισμο της να ρεει αφθονος..Η συμπεριφορα της απεναντι στο γυναικειο δυναμικο του γραφειου σχεδον αυταρχικη, εν αντιθεσει βεβαια με το αντρικο οπου η πλακα και ο χαβαλες.πανε συνεφο. Εφτασα σταδιακα και χωρις να το καταλαβω στο αλλο ακρο, του σχεδον θυματος. Να πηγαινω στη δουλεια και να κανω τα παντα για να ειμαι 0% ανταγωνιστικη και απαρατηρητη, οχι βεβαια σε οτι αφορα το αντικειμενο στης δουλειας αλλα στο θεμα εμφανισης. Δε βαφομαι ενω βαφομουν ανεκαθεν και ξαναφορεσα τα μυωπικα γυαλια μου βαζοντας στην ακρη μετα απο 10 χρονια τους φακους επαφης μου.. η συμπεριφορα της δε βελτιωθηκε ιδιαιτερα, σταματησε ομως να σχολιαζει βλακωδως το ποσο ξεκουραστη ειμαι για να βαλω κραγιον το πρωι (ακυρο).. το ξερω ακουγεται εντελως παρανοικο ολο αυτο αλλα πραγματικα, any ideas για το ποια ειναι η καλυτερη διαχειριση μιας ακραια ανταγωνιστικης γυναικας- προισταμενης ??
4
 
 
 
 
σχόλια
Θα πήγαινα στη δουλειά όσο πιο κούκλα μπορούσα για να της μπω στο μάτι, διαφωνώ με το σύστημα που ακολουθείς, παίζεις το παιχνίδι της, μη σου πω ότι θα φλερταρα και με τους άντρες συναδέλφους μπροστά της επίτηδες, έλεος με τους κομπλεξικους ανάμεσα μας...
Πραγματικά είναι τελείως άκυρο να αλλάξεις την εμφάνισή σου για να είσαι απαρατήρητη στα μάτια μιας προϊσταμένης καρακάξας που είναι κομπλεξική και σχολιάζει καυστικά τον υπόλοιπο γυναικείο πληθυσμό. Ποιος ο λόγος να της δίνεις τη χαρά και την εντύπωση ότι σε εξουσιάζει και ότι εσύ υποκύπτεις; Δεν καταλαβαίνεις ότι ζηλεύει τις άλλες γυναίκες και θέλει αυτή μόνο να τραβήξει τα αντρικά βλέμματα πάνω της; Επειδή έχει μία θέση ανώτερη από εσένα σημαίνει πως θα κάνει και κουμάντο στο καλλωπισμό σου; Να γίνεις όπως ήσουν και σε εξέφραζε και πολύ απλά να κάνεις τη δουλειά σου σωστά και να φεύγεις.
Δε νομίζω ότι θα έμπαινα στη διαδικασία να αλλάξω το στυλ μου για ένα κομπλεξικό άτομο, όπως δεν το έχω κάνει και ποτέ. Πάντα βρίσκουν κάτι ευτελές να πουν, οπότε δεν ασχολούμαι. Θα εκτελούσα τυπικά και επαγγελματικά τα καθήκοντα μου, χωρίς να συμμετέχω σε οποιοδήποτε "πηγαδάκι". Στα κακεντρεχή της σχόλια, ένα παγερό βλέμμα για απάντηση είναι υπεραρκετό.
Scroll to top icon