ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2017 | 01:16

η μορφωση

Θα επρεπε να πηγαίνει χέρι με χέρι με την παιδεία. Δεν είναι όμως ετσι. Στην εποχή μας και σε κάθε εποχή η παιδεία ήταν για τους λίγους. Στην εποχή μας χαριζεται μόρφωση σε περισσοτερους ισα για να καταρτιστουν οι εργαζόμενοι του αυριο, και η παιδεια παραγκωνιζεται, προφανως λεω εγω γιατι τον απαιδευτο τον ελεγχεις καλύτερα και δε σου κάνει τη ζωη δυσκολη. Ετσι η ανθρωπότητα ως συνολο, ενω εχει κάνει απίστευτα αλματα στον τομεα της τεχνολογιας, σε κοινωνικο επιπεδο εχει μεινει στασιμη. Και αυτο λεω εγω θα της γυρισει μπουμερανγκ. Γιατι δε θα μπορεσει να διαχειριστει την εκρηξη της τεχνολογιας. Ως απαιδευτο ειδος που δε ξερει πως να διαχειριστει το δώρο της γνωσης προς οφελος της ανθρωποτητας θα δημιουργησουμε μια νεα σκλαβια. Η ανθρωπων για ανθρώπους η η τεχνητη νοημοσυνη θα αναλαβει τα ινια. Κι ολα αυτα γιατι ενω εμεις νομιζουμε οτι ειμαστε ενα ευφυες ειδος η ευφυια μας ειναι της πλακας. Δεν φτάνει περα απο τη μυτη μας. Φτανει ισα για να κοιτάξουμε το δικο μας γκωλο.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μια μορφή σκλαβιάς έχουμε και τώρα. Όσο για την παιδεία, είναι εκείνο το κομμάτι που παραγκωνίζεται συστηματικά από το εκπαιδευτικό σύστημα μιας και δεν αξιολογείται με βαθμό. Ένα "διαγωγή κοσμιοτάτη " και όλα καλά. Τα λέμε και τα ξαναλέμε ατέρμονα, αλλά δεν αρκεί. Εξάλλου μόνο αυτό που κάνεις μπορείς πραγματικά να διδάξεις και μόνο αυτό που βλέπεις μπορείς να διδαχτείς. Κι όσο στην ουσία είμαστε :" Κάνε αυτό που λέω κι όχι αυτό που κάνω" θα συνεχίσουμε. Υ.Γ. Το έχω ξαναπεί , σαν ιό μας βλέπω σε αυτόν τον πλανήτη ώρες ώρες. Δεν καταστρέφουμε μόνο το είδος μας.
Scroll to top icon