ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2017 | 20:31

Αξιζει;

Μενω εξωτερικο. Προσφατα ηρθα για διακοπες ελλαδα και γνωρισα ενα παιδι που μπορω να παραδεχτω πως απ την πρωτη στιγμη που τον ειδα με γοητευσε. Αρχισαμε να μιλαμε αρχικα εντελως φιλικα και οσο καιρο ημουν Ελλαδα δεν προχωρήσαμε σε κατι παραπανω του φιλικου. Επιστρέφω εγω εξωτερικό λοιπον και πλεον μιλαω μαζι του σε καθημερινη βαση. Οχι οτι δεν το ειχα υποψιαστει ηδη αλλα εμαθα και απο κοινους γνωστους οτι του αρεσω. Λιγες μερες αργοτερα μου το λεει και ο ιδιος. Και μενα μου αρεσει. Του το λεω κι εγω. Ειμαστε λοιπον σε μια φαση που κυριολεκτικα μετραμε τις μερες να βρεθουμε (εγω θα ερθω ελλαδα τον αυγουστο) και ολα κυλουν πολυ ωραια. Αυτος μου ειχε πει ωστοσο πως μεχρι να ερθω δεν θελει να κανει κατι με αλλη και πως δεν μπορει να σκεφτει γενικα αλλη περα απο μενα. Το ιδιο μου λενε και οι φιλοι μου που τον γνωριζουν. Δεν κανει κατι με καμια αλλη. Πολυ ωραία. Ωσπου ξαφνικα εμφανίζεται μια που της αρεσει αυτος και του την πεφτει. Αυτος της εριξε ακυρο και με ενημερωνε εννοείται για την ολη κατασταση. Μου λεει πως δεν προκειται να γινει τιποτα ειδικα με την συγκεκριμενη γιατι δεν του αρεσει καθολου. Τον πιστεύω. Και ωσπου μαθαινω οτι κανανε κατι. Μονο μια φορα και μετα ο ιδιος της ειπε οτι του αρεσει αλλη και δεν θέλει κάτι παραπάνω απο αυτην.Το μαθα απο μια φιλη μου και το αφου τον ρωτησα μ το ειπε και ο ιδιος. Απο την μια σκεφτομαι δεν εχουμε ακομα σχεση ελευθερος ειναι θεωρητικά αρα μπορει να κανει οτι και με οποια θελει. Αυτος λεει πως ηταν ενα λαθος πως εμενα θελει και απλως λεει του λειπω τοσο πολυ που παει και κανει βλακειες. Ασημαντες βλακειες λεει. Ειναι η μοναδικη που εχει κανει κατι μαζι της απο τοτε που γνωριστηκαμε (εδω και 3 μηνες) και νταξει το καταλαβαίνω οτι και αυτος αναγκες εχει και οπως ξαναειπα δεν εχουμε ακομα κατι σοβαρο αλλα απο τοτε που το εμαθα με τυραναει. Δεν μπορουσε να κρατηθει αλλον εναν μηνα; Οταν θες καποιον κανονικα δεν εχεις ματια για αλλον.. Εσεις πως το βλέπετε; Αξιζει να συνεχισω μαζι του; Μου αρεσει παρα πολυ και δεν θελω να τον χασω αλλα μετα απο αυτο εχω λιγο μπερδευτεί....
6
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που βλέπω είναι ότι, όταν μας αρέσει κάποιος πολύ ή μας έχει χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα, πολλές φορές πάμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα ή δεν θέλουμε να δούμε το πασιφανές. Το έχω κάνει, το έχουμε κάνει όλοι και πιθανόν να το ξανακάνουμε στο μέλλον.Αν τα έβλεπες κάπως πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα τα πράγματα, θα καταλάβαινες ότι από κάπου "μπάζει" το όλο θέμα..Και αν έγραφα εγώ αυτή την εξομολόγηση αντίστοιχα θα με συμβούλευες να μην αφήνω τον οποιονδήποτε να με παραμυθιάζει..
Εγω προσωπικα το βλεπω οπως το βλεπεις και συ. Οταν καποιου του αρεσεις πολυ και εχει στο μυαλο του μονο εσενα, δεν παει να κανει κατι με αλλη, επειδη απλα εχει αναγκες. Δηλαδη αν ειχατε σχεση και τυχαινε να βρεθειτε σε αποσταση για μια περιοδο, θα εκανε το ιδιο??Η "δεσμευση" που νιωθεις απεναντι σε εναν ανθρωπο δεν προκυπτει ξαφνικα τη στιγμη που θα κανεις σχεση μαζι του. Οταν γουσταρεις πολυ καποιον, ειτε εισαι σε σχεση μ αυτον τον ανθρωπο, ειτε οχι, νιωθεις μια "δεσμευση" απεναντι του, η οποια προερχεται απο μεσα σου. Δηλαδη δεν νιωθεις την αναγκη να κανεις κατι με αλλη, επειδη απλουστατα γουσταρεις αυτη κ μονο αυτη και δεν εχεις ματια για αλλη. Η δεσμευση δεν προκυπτει δηλαδη οταν κανεις σχεση μαζι της, προυπαρχει. Αρα, παρολο που οι δυο σας δεν εχετε σχεση και θεωρητικα ηταν ελευθερος να κανει ο,τι θελει, για μενα, αν ενιωθε τοσα πολλα για σενα, οσα ισχυριζεται οτι νιωθει, δεν θα του εβγαινε να κανει κατι με αλλη. Εγω ετσι το βλεπω. Τωρα ολα τ αλλα που σου λεει μου φαινονται δικαιολογιες.
Ουοο, είναι τόσα πολλά φάουλ μαζεμένα, δεν τα βλέπεις;Αρχικά, αν ήθελε εσένα, δεν θα είχε μάτια για καμία άλλη, όπως έγραψες, δεν θα τσιλιμπούρδιζε και εσύ θα ήσουν σίγουρη για εκείνον. Βασικά πράγματα.Οι άνθρωποι έχουν πάντα την τάση να λένε παραμύθια στο σιγουράκι τους, για να το κρατήσουν. Μπορεί να σε ήθελε, μπορεί να ήθελε κάποια άλλη περισσότερο. Ποιος ξέρει; Το θέμα είναι πως δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης.Και στο εξωτερικό πας για ένα καλύτερο μέλλον, υποτίθεται. Κοίτα το μέλλον σου εκεί και άσε τους γκόμενους που δεν αξίζουν.''Αυτος λεει πως ηταν ενα λαθος πως εμενα θελει και απλως λεει του λειπω τοσο πολυ που παει και κανει βλακειες. Ασημαντες βλακειες λεει. Πηγή: www.lifo.gr '' <- Φως φανάρι ότι δεν κάνει απλώς βλακείες, αλλά τις λέει κιόλας περιμένοντας να τον πιστέψεις. Μην το κάνεις.
Scroll to top icon