ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.7.2017 | 10:15

25χρονη μουλαρα

25 χρονων γαιδουρα με μεταπτυχιακο. Περασα μια κολαση χρονια και περιμενα πως και πως να τελειωσει η διπλωματικη για να κανω τη ζωη μου, ελευθερη, χωρις σχεση μετα απο χρονια. Ηθελα να παω σε συναυλιες, σε μουσεια, να μαθω την άγνωστη σε εμενα πρωτευουσα. Αλλα οχι. Με πηραν σηκωτη απο το σπιτι μου. Η δικαιολογια ηταν οτι δεν εχουμε αλλα λεφτα να σε συντηρούμε. Ασχετα που ειχα δωσει συνεντευξεις για δουλεια και περιμενα. Ασχετα που ειχα ηδη τη παρεα μου εδω. Επιστροφη στο παιδικο δωματιο, στη κωμοπολη. Χωρις παρεες. Χωρις συζητηση. Αυτο φιλοι μου ειναι και η καταδίκη μου. Η καταδικη μιας κοπελας που αλλοτε χαμογελουσε. Ξερω οτι θα με διαβασεις μανα. Θα γελασεις με τη λυπη των αλλων. Και απλα θα πας παρακατω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μωρή, θα δίνουν οι γονεις σου ενα σκασμό χρήματα για να πηγαίνεις εσύ βόλτες;Ας έβρισκες εσύ δουλειά να συντηρουσες το σπίτι, 25 δεν είσαι κ μικρή!!!
Δηλαδή θες να πεις πως οι γονείς σου είναι υποχρεωμένοι να σε πληρώνουν για να κάνεις τουρισμό, και γενικώς, για να περνάς καλά τη ζωούλα σου? Αλλη μια κακομαθημένη που μάλλον νομίζει ότι η οικονομική κρίση είναι απλά "υπερβολές" και από..... κάπου, θα βρεθούν λεφτά για να τα τρώς εσύ καλοπερνώντας στην πρωτεύουσα. Προσγειώσου στην πραγματικότητα, βρες δουλειά άμα θες συναυλίες και μουσεία - ναι δεν είναι και εύκολο, τόσοι δυσκολεύονται, το ξέρω - αλλά αυτοί δεν έχουν την απαίτηση να τους πληρώνουν οι γονείς τους τουρισμό, κοιτάνε πρώτα να 'χουν φαΐ στο πιάτο τους, γιατί κάποιοι δεν έχουν ούτε αυτό... γέμισε ο κόσμος κακομαθημένα που κλαίγονται!
Scroll to top icon