ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.7.2017 | 14:17

...

γειτονικο διαμερισμα...με μεγαλη βεραντατα μπατζουρια δεν ανοιγουν παρα μονο ενα απο τα 3, για λιγες ωρες το πρωι..εξω στο ωραιο μπαλκονι με την μπεργκολα δεν εχει βγει εξω ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣτο βραδυ ακουγονται σπαραχτικα κλαματα μωρου σε ανησυχητικο βαθμο...πηρα τηλεφωνο το 100 και το χαμογελο του παιδιου..2 μηνες τωρα αυτη η κατασταση..ειμαι σιγουρη οτι καποιος εκει μεσα κακοποιει παιδακι μικρο..καταγγελια θα γινει μεσω εισσαγελεα αλλα θα περασει καιρος..η αστυνομια ηρθε , αφησε ενα σημειωμα και εφυγε,,,τι μπορει να γινει, για να μπει μεσα σε αυτο το σπιτι το κρατος να δει τι συμβαινει>>????
5
 
 
 
 
σχόλια
Ίσως θα βοηθούσε αν απευθυνόσουν και σε άλλες αντίστοιχες οργανώσεις. Καλά άμα περιμένεις απο το κράτος, φεξε μου και γλιστρησα.Κρίμα το παιδάκι.
Ο,τι και αν ειναι καλα εκανες και ενδιαφερθηκες. Δεν ειναι κακο. Ακομη και τιποτα να μη συμβαινει,σημαινει οτι η κοινωνια δεν ειναι αναισθητη. Αν δεις και συνεχιζει μπορεις να ξανακαλεσεις την αστυνομια για να δεις αν προχωραει η υποθεση. Μακαρι να μην ειναι τιποτα και ας κατηγορηθεις για αδιακρισια. Μικρο το κακο
Το κράτος δεν έχει καμία δουλειά να μπαίνει σε ιδιωτικούς χώρους, εκτός αν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις κακοποίησης. Ένα μωρό που κλαίει και μερικά παντζούρια που μένουν κλειστά δεν σημαίνουν τίποτα.Χρειάζεται επίσης προσοχή στις -όχι και τόσο- λεπτές γραμμές ανάμεσα στο ενδιαφέρον και την αδιακρισία.
Scroll to top icon