ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2017 | 13:09

σκέψεις..

Ειμαι η μοναδικη αραγε που θεωρώ απιστια ακόμα και ένα φιλί; Ισως και μια αγκαλιά απο κάποιον ''ακατάλληλο'' άνθρωπο.. οχι μονο τη σαρκική πράξη..
3
 
 
 
 
σχόλια
Όχι δεν είσαι. Ο άπιστος συνήθως δεν είναι μόνο άπιστος πάντως. Εκείνη την ώρα βάζει την προσωπική του στιγμιαία ή μη ευχαρίστηση πάνω από σας. Αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό, είναι ο τρόπος που ερμηνεύει αυτό που κάνεις ( έλα μωρέ απλά ξέφυγα λίγο και λοιπές δικαιολογίες για να μη πω χυδαιολογίες ) και προσπαθεί να σε βγάλει εσένα τρελή ή υπερβολική λες και δεν μπορούσε απλά να σε αφήσει πρώτα και να ψαχτεί με την ησυχία του. Ακόμη είναι τα ψέματα που θα υπάρχουν μαζί με αυτό για να το καλύψουν. Είναι ότι θα νιώσεις μεγάλο χάπατο που εσύ πρόσεχες γιατί νοιαζόσουν μην πληγωθεί και γιατί κανένας άλλος δεν τον έφτανε στα μάτια σου. Μετά αν σε τουμπάρει μια-δυο εκατό κάπου θα είναι σα να παραδέχεσαι ότι εσύ δεν είσαι αρκετή και δεν αξίζεις κάτι αρκετά καλό και ολοκληρωμένο. Ναι ένα φιλί είναι απιστία κι όσο πιο ελαφρά παίρνει κάποιος τις πράξεις του και θεωρεί δεδομένο ότι πρέπει να τις ανέχεσαι να φύγεις μακριά όσο πιο νωρίς γίνεται. Η εμπειρία όσων δεν έφυγαν θα σε επιβεβαιώσει ότι μόνο χάνεις και άσε δε που με την ανοχή τέτοια άτομα μόνο χειρότερα γίνονται. Υ.Γ. φυσικά το κάθε ζευγάρι κάνει μια άτυπη συμφωνία για το τι θεωρεί τι και μαζί πορεύονται. Αν διαφωνείτε στους ορισμούς ή μόνο ένας τελικά ακολουθεί δεν αξίζει τον κόπο. Αν είναι να είσαι σε μια κακιά σχέση καλύτερα μόνος-η.
Να σε τρολάρω λίγο;Μέχρι στοματικό δεν είναι απιστία,επαναλαμβάνω δεν είναι απιστία γιατί σου ήταν τόσο πιστός που δεν προχώρησε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή...!!!
Scroll to top icon