ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2017 | 15:27

Προβλήματα με τους γονείς!

Μερικές φορές σκέφτομαι αν κάνω λάθος εγώ ή εκείνοι! Τις περισσότερες φορές νιώθω ότι εισπράττω ενδοοικογενειακή ψυχολογική βία! Θα γίνω πιο συγκεκριμένη! Είμαι 18 χρονών κοπέλα και έδωσα πανελλήνιες αλλά δεν πέρασα εκεί που ήθελαν οι γονείς μου (αν και εγώ δεν ήθελα να πάω εκεί δεν μου άρεσε) και από τότε που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών ακούω και τους 2 να με λένε άχρηστη, ανίκανη ότι δεν προσπάθησα καθόλου, ότι δεν έχω μέλλον στην κοινωνία ενώ όντως προσπάθησα , κουράστηκα πάρα πολύ έναν ολόκληρο χρόνο και μετά αντί να με στηρίξουν να μου ανεβάσουν κάπως την ψυχολογία μου που ήταν στα τάρταρα αντιθέτως με έβριζαν και με υποτιμούσαν χωρίς έλεος και εγώ ένιωθα και νιώθω ( ακόμα και μετά από 2 μήνες συνεχίζουν το ίδιο πράγμα ενώ εγώ προσπαθώ να το ξεπεράσω) αποτυχημένη και στην αρχή έκλαιγα κάθε μέρα και με έβλεπαν να στεναχωριέμαι αλλά δεν τους ένοιαζε. Το μόνο που έκαναν είναι να απαιτήσουν από εμένα να ξαναδώσω! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό άλλα παιδιά της ηλικίας μου κάνουν πράγματα τα οποία εμένα δεν με αφήνουν να τα κάνω πχ να βγω σε ενα κλαμπ, να παω μια παραπανω βολτα , να γυμναστω, να παω για τρεξιμο εξω, να τρωω όποτε θελω και ότι θελω, να κοιμαμαι οτι ωρα θελω, να ξυπναω οτι ωρα θελω, να μιλαω με οποιον/α θελω ...δυστυχως με εχουν σε πληρη υποταγη και οποτε σηκωνω φωνη ή αντιμιλάω ή γλωσσού θα με πούν ή αναγωγη ή κωλοπαιδο ή να με βρισουν ή μπορει να με χτυπησουν κιολας αν δεν σκασω! Νιώθω πολύ άσχημα, τους σιχαίνομαι πλέον, θέλω να πάρω την ζωή στα χέρια μου και δεν με αφήνουν! Το πιο στενάχωρο είναι που με βρίζουν καθημερινά και μου λένε ότι επειδή τρωώ από τα λεφτά τους πρέπει να κάνω ότι μου πούν ενώ εγώ είχα βρει δουλειά και βάλανε το χεράκι τους να την χάσω!.Ξέρω οτι εγώ φταίω θα συναντηθώ με έναν ειδικό! Δεν ζητάω βοήθεια ή τίποτα τέτοιο απλώ ήθελα να τα βγάλω απο μέσα μου!
2
 
 
 
 
σχόλια
Καλή μου δεν είσαι αποτυχημένη. Η ζωή δεν κρίνεται στις πανελλήνιες. Οι γονείς σου φέρονται άσχημα, άκου εκεί χτυπάνε ολόκληρη κοπέλα! Είναι απαράδεκτο. Θα ήθελα να συζητήσουμε περισσότερα, αν θέλεις θα με βρεις στη στήλη Σ' Αναζητώ.
Κοίταξε, η κατάσταση σου ειναι δύσκολη ομως μπορεις να την διευκολύνεις. Απο την στιγμη που εισαι 18 χρονων μπορεις να εισαι επισήμως μία ανεξάρτητη κοπελα. Πολλα παιδιά χωρις να εχουν αυτα τα προβλήματα στο σπίτι τους αποφασίζουν να πάρουν την ζωη στα χέρια τους και πιάνουν δουλειά, διαβάζουν και μετακομίζουν σε ενα μικρο μερος για αρχη.. Ειναι πολυ δύσκολο αλλα και αυτο που μας περιγράφεις δεν αποκαλείται ζωη.. Εαν ειναι όντως ετσι ακριβως οπως τα λες τοτε πρεπει να κανεις κατι άμεσα. Για την δική σου ψυχική ηρεμία.
Scroll to top icon