ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2017 | 19:17

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

Χθες πήγα για την παρακολούθηση μιας θεατρικής παράστασης από νεαρούς ηθοποιούς στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα. Κατά την διάρκεια της παράστασης παρατήρησα αρκετούς μοναχικούς ανθρώπους μεταξύ αυτών και εγώ. Πολλές φορές μου πέρασε από το μυαλό να σηκωνόμουν από την θέση μου και να πήγαινα να καθίσω δίπλα σε έναν από τους δεκάδες μοναχικούς ανθρώπους παρευρίσκοταν στο θέατρο. Μόνο και μόνο η ανταλλαγή απόψεων γι αυτήν την θαυμάσια παράσταση θα ήταν ιδανικό. Εύχομαι την επόμενη φορά να είμαι περισσότερο τυχερός και γιατί όχι να πάρω πρωτόβουλία για δημιουργία καθαρά φιλικών σχέσεων με τον υπόλοιπο κόσμο.
3
 
 
 
 
σχόλια
Sounds like a good idea!!Ελπιζω η παρασταση να ηταν πολυ καλη και ελπιζω το θαρρος σου την επομενη φορα να σε κανει πιο δυνατο και να σου αποφερει ενδιαφερουσες γνωριμιες και (..γιατι οχι;) ομορφες φιλιες!!
Scroll to top icon