O Ντάνος πασαλείβεται με αντηλιακό και ποζάρει για την πρώτη του διαφήμιση

O Ντάνος πασαλείβεται με αντηλιακό και ποζάρει για την πρώτη του διαφήμιση Facebook Twitter
1

Πολύ πριν κερδίσει το έπαθλο του Survivor, αρκετά δημοσιεύματα ήθελαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να είναι περιζήτητος στις διαφημιστικές λόγω της μεγάλης απήχησής του στο κοινό.

Πληροφορίες ήθελαν μάλιστα τον Σκιαθίτη πρώην ποδοσφαιριστή να έχει κλείσει το πρώτο του μεγάλο διαφημιστικό συμβόλαιο για γνωστό γαλακτοκομικό προϊόν έναντι αστρονομικής αμοιβής. Πάντως ακόμη δεν τον είδαμε να τρώει το γιαούρτι.

Ξαφνικά, και λίγο πριν το καλοκαίρι αποχωρήσει, τον είδαμε όμως να πασαλείβεται όλο λαγνεία (not) με αντηλιακό λάδι

Γνωστή εταιρία αντηλιακών αυτή που ανέβασε στον λογαριασμό της στο YouTube το νέο της διαφημιστικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Αγγελόπουλο.

Σε αυτό, ο νικητής του Survivor επιδίδεται στις αγαπημένες του ασχολίες: Κάνει τζετ σκι, sup, θαλάσσιο σκι ακόμη και μακροβούτια και ποζάρει στο φακό.

«Ο Ντάνος ως πραγματικός Survivor κερδίζει τη μάχη με τον ήλιο. Λατρεύει τη θάλασσα και τα water sports και παρατείνει το καλοκαίρι μας», λέει η εταιρία...

Πιτάκια δεν έκανε 

 
It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια