ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2017 | 02:42

Απιστιες... Αυτη η μαστιγα

Διαβαζω συνεχως εξομολογησεις για απιστιες, κερατωματα και λεω τι στο καλο πηγαινει τοσο λαθος;;; Εναν ανθρωπο εστω οτι δεν τον αγαπας η επαψε να σε ελκυει γιατι να τον πληγωσεις; Δεν σεβεσαι την δικη του μα ουτε καν τη δικη σου αξιοπρέπεια; Γινεται να τον κοιτας καθε μερα στα ματια και να ξερεις πως του λες ψεματα εκεινη τη στιγμη ενω υπαρχουν ανθρωποι που δεν μπορουν να σε κοιταξουν ακομα και για το πιο αθωο ψεματακι και ναι υπαρχουν και ναι τους εχω γνωρισει. Δεν μπορω να δεχτω πως ενας ανθρωπος κανει την ιδια στιγμη δυο ανθρωπους να νιωθουν ανεπαρκεις. Ουτε μπορω να δεχτω πως δεν εχουν ενοχες και για να μην εχουν, εχουν εφευρει δικαιολογιες παιδιου. Ρε φιλε ουτε ηθικολογος θελω να το παιξω ουτε τιποτα αλλα εγω εναν ανθρωπο για να ειμαι μαζι του σημαινει οτι καποια στιγμη τον επελεξα δεν μπορω να τον ακυρωνω με εναν τοσο αθλιο τροπο. Και ξερεις κατι σηκωνεσαι και φευγεις αν πλεον δεν γουσταρεις, ναι ειναι δυσκολο να φυγεις απο τη βολη σου ισως και να μην θες, κανεις δεν σε εχει αλυσοδεμενο αλλα μαλλον οσοι συμπεριφερονται κατα αυτο τον τροπο εχουν συμβιβαστει με την ιδεα. Θα ηθελα ομως να τους δω εκεινους να εχουν φαει κερατο πως θα αντιδρουσαν...μαλλον χειροτερα η θα ελεγα ελα μωρε με αγαπαει αλλα ηθελε να σπασεις η ρουτινα του/της. Ειναι λογικο να σου φυγει το παθος, ο ερωτας, η ελξη καποια στιγμη και ισως να τυχει να σου γεννηθουν τετοια συναισθηματα για αλλον ανθρωπο συγχρονος αλλα γαμωτο δεν σε νοιαζει καν που πληγωνεις εναν ανθρωπο και συνεχιζεις να εισαι μαζι απο βολη, απο χαρη, απο βλακεια, απο τι; Σημειωση: Δεν εφαγα κερατο, απλως αγανακτησα με αυτα που εχω δει γυρω μου και εχω διαβασει εδω το τελευταιο διαστημα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Όπως είχα γράψει και στο παρακάτω σχόλιο https://www.youtube.com/watch?v=cwL4nSb9am8 και όπως με κάλυψε ο Στην Εντατική με μέρος του σχολίου του για όσο διάστημα η κοινωνικά επιβαλλόμενη μονογαμία γίνεται χωρίς συνειδητή προσωπική επιλογή (γιατί για τους περισσότερους ΔΕΝ είναι συνειδητή ΕΠΙΛΟΓΗ. Είναι δενξέρωτικανωκαιτιθέλω κι έτσι κάνωότικάνουνημαμάομπαμπάςοιφίλοιοισυνάδελφοι) για τόσο ακριβώς διάστημα θα υφίσταται εξαπάτηση και κεράτωμα!Αν κάποια στιγμή πάψει το στίγμα οι άνθρωποι θα είναι πολύ ειλικρινέστεροι μεταξύ τους και πολλοί και πολλές θα εκπλαγούν με τις πραγματικές επιθυμίες των συντρόφων τους που τις έκρυβαν τόσο καλά ακόμα κι απ'τους ίδιους τους εαυτούς τους. *Εάν είσαι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και από βαθιά ανάγκη μονογαμικός το ξέρεις επειδή ενώ έχεις τις ευκαιρίες κι ενώ έχεις και την αποδοχή του συντρόφου για παράλληλα σχήματα κι ενώ μπορεί ακόμα και να φαντασιώνεσαι και να διηγείσαι παράλληλες φαντασιώσεις με τον σύντροφο τελικά δεν θέλεις να τις κάνεις πράξη. Δεν σου λείπει.
Σαφώς και συμφωνώ, αν και πολλοί/πολλές δεν ξέρουν για σχέση ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν.Παρόλα αυτά, την σχέση οφείλει να την φροντίζει αυτός που βρίσκεται μέσα σε αυτήν. Να το πούμε ωμά, τελείως. Το τρίτο άτομο δεν νοιάζεται συνήθως για την σχέση και γιατί να νοιάζεται κιόλας;
Δικαιολογίες ανθρώπων που κερατώνουν:-Ερωτεύτηκα-Η σχέση μου δεν πάει καλά/δεν κάνουμε καλό σεξ/βαλτώσαμε-Με φλέρταρε και ενέδωσα-Πάχυνε ο σύντροφος και δεν με ελκύει-Ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό πλάσμαΚαι άλλα πολλά... Τα συμπεράσματά μου έχουν ως εξής: Συνήθως οι περισσότεροι είναι ανασφαλή άτομα που θέλουν να βλέπουν ότι περνάει η μπογιά τους. Πολλοί γουστάρουν την ίντριγκα. Και σίγουρα (κόβω χέρι και κεφάλι), θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
Scroll to top icon