ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2017 | 14:43

Σχεδόν το μετάνιωσα...

Στις 7:30 το πρωί πήγα για μπάνιο. Στην παραλία ήταν 5-6 ηλικιωμένοι. Βγαίνω από τη θάλασσα και κάθομαι λίγο έξω. Με πλησιάζει ένας παππούς γύρω στα 70 (εγώ είμαι31).-Καλημέρα κοριτσάκι μου-Καλημέρα-Σε είδα που κολυμπουσες και σε καμαρωσα.Έχεις πολυ ωραίο σώμα.-Να είστε καλα-Μπορώ να σου ζητήσω μια χάρη;-Τι χάρη;-Να μου επιτρέψεις για μια στιγμή να αγγίξω τα βυζάκια σουΣηκώνομαι όρθια εκνευρισμένη-Τι λέτε κύριε; Σας παρακαλώ!Φεύγει.Να σας πω οτι πηγαίνω καμια φορά τέτοια ωρα που δεν εχει κόσμο ή έχει λιγο όπως σήμερα και κολυμπάω τόπλες.Την ωρα που ντυνόμουν να φύγω έρχεται παλι ο παππούς.-Κοριτσάκι μου, συγνώμη αν σε πρόσβαλα κι αν ήμουν αγενής αλλά ξέρεις, στην ηλικία μου δεν εχω πολυ χρονο για χάσιμο.-Ξέρετε δεν ειμαι πόρνη! Και το γεγονός οτι κολυμπάω γυμνόστηθη δε σας δίνει κανένα δικαίωμα να μου μιλάτε έτσι!-Εχω χρόνια να δω τόσο όμορφο στήθος ποσω μαλλον να το νιώσω. Αυτό που για σενα θα ήταν μερικές αμήχανες ή αδιαφορες στιγμές για μένα θα ήταν δώρο ζωής.-Να πας να χουφτώσεις καμια πόρνη!-Δε θα πληρωνα ποτε για κατι τέτοιο. Γι'αυτο στο ζήτησα σα χάρη.Συγχωρέστε με δεσποινίς αλλά όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, είμαι ακόμα άντρας. Βριστε με, χλευαστε με, μουτζωστε με αλλα σκέφτομαι να παω αυριο να τον βρω και να του κάνω τη χάρη.
11
 
 
 
 
σχόλια
Χαχαχαχαχχαχα! Τραβάτε με κι ας κλαίω..Η πρώτη αντίδραση ήταν να εκνευριστείς, και ΑΦΟΥ το σκέφτηκες μετά από ώρες, λες να ενδώσεις και να πας να τον βρεις κιόλας. Επί τούτου. Τα θέλει κι εσένα...το βυζί σου.
Πας καλά κοπέλα μου ?Αυτό που περιγράφεις είναι καθαρή σεξουαλίκή παρενόχληση .Τσίμπησες να πουμε σα χάπατο επειδή ο λιγουροπάππους σου επιβεβαίωσε τη ματαιοδοξία σου για τα ''ωραία'' σου βυζιά και το ''ωραίο'' σου κορμί, και τη Σοφία Βασιλειάδου με μονοκίνι να έβλεπε αυτός τα ίδια θα έλεγε που έχει να δεί χαρά στα σκέλια τ κάτι αιώνες . Άντε κουνα το κεφάλακι σου λίγο μπας και συνέλθεις γιατί κάτι τέτοια παπουδάκια με τόσο θρασσος και τόση λιγουρίαση ,εαν ισχύει βέβαια η μαλάκια που έγραψες ,είναι και αυτοί που ασελγούν και στα ανήλικα .Και επίσης να προσθέσω ότι οι τύππισες που είναι πραγματικά ακομπλεξάριστες και πάνε τοπλες παραλία δεν έχουν καμία ανάγκη να κάτσουν να εκθειάσουν γραπτώς τα κάλη τους ..Όποτε για τρολάκι σε κόβω αλλά επικίνδυνο ..
Αν και πιθανολογώ ότι η εξομολόγηση είναι κομμάτι προβοκατόρικη, ακόμα κι έτσι με συγκίνησε.Μου θύμισε τη σκηνή με τη Sydne Rome και το γέρο στην ταινία Che? του Πολάνσκι.
Παντως οφειλουμε να του αναγνωρισουμε 2 πραγματα: 1)Θα μπορουσε απλα να ερθει και να σε χουφτωσει χωρις καν να σε ρωτησει, ενω αυτος κυριος, ηρθε και ζητησε και την αδεια σου, για να πιασει το στηθος σου.2)Δεν ηρθε ετσι απλα και ζητησε να πιασει το βυζι σου, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ αυτο που ηθελε. Δηλαδη εμενα ειδικα το "Αυτό που για σενα θα ήταν μερικές αμήχανες ή αδιαφορες στιγμές για μένα θα ήταν δώρο ζωής" ε δεν μπορω να πω, με επεισε λιγο. Δες το σαν μια φιλανθρωπια ρε παιδι μου. Κανε το ψυχικο στον ανθρωπο. ΜουχαχαααααΤι ακουμε εδω μεσα!!! Ελπιζω να κανεις πλακα.
Σε ορισμένα θέματα η ελευθερία ενός ατόμου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του αλλου ατομου. Ναι, κι εγώ θα κατανοούσα τον παππού και τις ανάγκες του, θα δικαιολογούσα το θράσος και θα εκτιμούσα την ευθύτητα, αλλά αυτό που σου περιγράφει ως "αμήχανη ή αδιάφορη" στιγμή μπορεί να είναι πολλά παραπάνω για σένα που τώρα δεν είσαι σε θέση να προβλέψεις γιατί δεν σου έχει ξανασυμβεί.Άσε που μου φαίνεται λίγο πονηρό το "θέλω να χαϊδεύω στήθος, δε θέλω να πληρώσω, θέλω όμως να έχω την άδεια απο κάποια που αδιαφορεί για αυτο η αισθάνεται αμηχανία"Είναι κάτι παράλληλο με το -δώσε μου 1€ να πάρω ψωμί-εχω ψωμί, ορίστε, -α όχι εγω θέλω 1€ !!Φυσικά βέβαια να κάνεις ο,τι σε φωτίσει..αν υπάρχει σωστό , τότε είναι αυτό που σου λέει το ένστικτο σου.
Χα!! Να και κάτι που δεν διαβάζουμε κάθε μέρα. Ο παππούς έχει το point του (αν και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έκανες topless σε παραλία που ήταν 5-6 ηλικιωμένοι). Και btw εκπόρνευση νοείται αν κάνει κάτι κάποιος για αντάλλαγμα. Ακόμα και μη σεξουαλικό αν είναι αυτό το κάτι. ;)
Scroll to top icon